ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Матушев: Бесен съм
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:11 / 08.02.2011Коментари (11)4342
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локо Пд Неделчо Матушев бе много ядосан след загубата на отбора му с 0:3 от грузинския Зестафони. Първоначално той отказа да говори пред журналистите, като ни препрати да питаме Раймонди и Огунсото за пропуските им. След това Матушев каза няколко думи за поредния загубен мач.

"Не само съм бесен, но и нямам думи", ядосан заяви Матушев.

"Може да попитате Раймонди и Огунсото за пропуските им, защото за първи път в живота си виждам толкова създадени голови положения, а ние не можем да ги реализираме. Смених го Огунсото още в 30 минута, защото ме изкара извън нерви. Може ли да си три пъти сам срещу вратаря и на празна врата да уцелиш гредата? Ядосвам се, защото същите пропуски могат да ги направят и в официалните срещи, които започват след по- малко от 20 дни. Над това работим непрекъснато, а виждате, че не се получава. Това са ситуации, където едни деца да сложиш и те ще ги вкарат. Няма за кога да търсим спешно централен нападател. На нас Карвальо ни липсва много и това се видя и в този двубой."

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Абе каръка е гадно нещо, но никой не е застрахован. Жан Пиер Папен колкото е вкарал, поне пет пъти по толкова е пропуснал. Естествено уругвайчето и този новия ви не са Папен. Ако бяха щяха да са в Олимпик Марсилия не в Гърция или Боливия.
+4
 
 
Един треньор трябва да се сдържа и да бъде професионалист. Ако футболистите правят елементарни грешки и това става с някакво постоянство, треньора трябва да се замисли защото явно прави грешка. Другото е че състава много се мени. Продават се доказани футболисти които са се обиграли в някаква степен с отбора и се докарват нови таланти. Ако целта на отбора е намирането и плаирането на таланти доре, но ако е печеленето на турнири това трябва да спре.
+2
 
 
В официалните мачове ще стане ясно кой за какво става или нестава.Според мен има още 20 дена в които отбора ще навлезе в нужната форма, само спокойно...дишайте.
+1
 
 
Бил бесен причината за тези резултати в голяма степен се дължи и на твоята некадърност Неделчо,през есента по инерция и благодарение на Здравко, Локомотив направи силни мачове,но причината за това не си ти.Успя да излъжеш Бонев и Коко Динев но много скоро ще се види истиските ти възможности.Аз съм убеден,че ти нямаш качества да ръководиш такъв клуб с традиции и високи цели жалко само за привържениците които все още ти вярват.За съжаление на черно-белите фенове според мен техният любим отбор по нагоре от шесто място едва ли ще се класира в крайното класиране,а за купата просто е утопия тя да бъде спечелена Бонев може много да я иска но реалностите са такива,че спечелването и на този етап от отбора на Локомотив Пловдив е просто невъзможно.Единственото спасение е Коко Динев пак да изкара някой джокер който да спаси до колкото е възможно положението.Но много скоро ще стане ясно,че на Локомотив му трябва нов треньор,треньор с истинска визия за начина по който се прави боеспособен отбор готов да гони големи цели.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: