ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Курдов: Оставам в Ботев до 2013-та заради феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:25 / 07.02.2011Коментари (99)14627
© Plovdiv24.bg
Звездата на Ботев (Пд) Атанас Курдов се завърна с екипа на "канарчетата" в събота, когато направи хеттрик срещу Локомотив (Септември). Нападателят за пореден път призна, че се чувства щастлив в Пловдив и още веднъж се извини на феновете на тима за необмисленото си решение да си тръгне от стадион "Христо Ботев".

За първи път обаче авторът на 34 гола с фланелката на Ботев през есента разкри какво точно се е случило в няколкото дни, в които беше в отбора от Разград.

"Преминаването ми в Лудогорец бе едно прибързано решение, което не беше правилно. След като стъпих там и започнах да тренирам, се почувствах друг човек. Не спах, отслабнах и Ботев отново ми разтуптя сърцето. Никога не съм го забравял, но знаете, че когато загубиш нещо, след това оценяваш колко много то ти е дало".

"Не мога да кажа, че в Лудогорец има "стари кучета". Освен Тодор Колев и още един-двама, другите нямат достатъчно опит. Но е истина, че по време на тренировките подхвърляха по мой адрес постоянно "звездата ще се къпе в пари, а ние ще се задоволяваме със студентски стипендии".

Нападателят направи и обещание към многобройните фенове на Ботев: "Атанас Курдов ще се състезава до 2013 г. в Ботев заради великите фенове"

Източник: Sportal.bg

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Посочва си срока на договор.А флиртове с публиката е запазена марка за всеки футболист.И задължителна.
+4
 
 
Ако Резон е прав и наистина има такъв договор, тов е факт който може само да ни радва. Това ознчава, че най-после имаме сигнал, че има някаква по-сериозна управленска намеса. Означава, че все пак са му дали пари и, че Цветан Василев не ни е изоставил (каккто взех да си мисля)
+6
 
 
Нека да пишем по-разумни неща. Врачките да си гледат работата, защото не са прочели при какви условия този договор позволява на играча да напусне клуба. Уверявам ви, че сумата е доста сериозна за нашите стандарти! В България на вътрешния ни футболен пазар сумата е непосилна за нашите клубове засега.
+11
 
 
Браво на момчето нека да бележи за нас а не за други
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+7
 
 
Абе не разбирам имали значение къв договор е подписал Наско или не? За нас не е ли по важно той да ни помогне през този сезон да си върши работата като нападател да влезнем в Б група и така нататък!
+3
 
 
Добре, тука нещо неразбирам. На няколко места по-долу прочетох, че Наско бил подписал договор. Е нали сме във "В" аматьорска група и като такава нямаме право да подписваме профисионални договори и съответно да ангажираме едностранно играчи. Ще се радвам някой да ме просветли за какво точно иде реч.
+14
 
 
Локомотивци мрънкате, че пишем във вашите теми а вие какво правите тука да ви питам а ? Мрънкате, че псуваме като каруцари, а вие даже и псувните не може да си напишете на роден български език... Отиваите си в темите и не се връщаите при нас. Тука има място само за БОТЕВИСТИ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни
Ботев мечтае за финал! Драма, меле, червени картони и аванс за "канарчетата" преди реванша
Проливен дъжд в София! Каранга липсва, съставите на ЦСКА-София и Ботев
Феновете на Ботев тръгнаха за София! Сериозна подкрепа за Керкез и футболистите от трибуните
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: