ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Следващите контроли на Локо в Испания са със Зестафони и Динамо (Киев)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:15 / 06.02.2011Коментари (11)4076
© Plovdiv24.bg
Футболистите на Локомотив направиха единственото за деня занимание преди обяд на базата си в Марбея футбол център. Всички играчи взеха участие в тренировката, но Пламен Крачунов и Габор Ерош не бяха натоварени максимално в иначе достатъчното тежко бягане за всички.

Старши треньорът Неделчо Матушев бе разделил играчите на групи и по- голямата част от времето на терена премина в бягане. В едно от упражненията имаше и бягане назад, което се вижда на една от снимките да правят Здравко Лазаров и Патрик Огунсото.

След загубата от Кубан в събота, настроението в лагера на пловдивчани е минорно и всички са съсредоточени в работата си.

Новото попълнение Сержиньо изрази надежда, че до началото на подновяването на първенството ще навлезе във форма. Той каза, че се чувства добре и е дошъл в Локомотив, защото е имал морални ангажименти към Коко Динев, който преди време го е довел в България. Затова сега при идването му пак у нас не е ставало въпрос за пари.

Стана ясно, че следващия съперник на Локомотив е грузинския Зестафони, който измъчи вчера Динамо Киев и стигна до изпълнение на дузпи, след 2:2 в редовното време. Мачът е на 8 февруари от 12.30 часа българско време.

По предварителен план за 10 февруари Локомотив трябва да срещне Динамо Киев като двубоят трябва да се играе от 17 часа българско време.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
В този отбор всеки трябва и е длъжен да играе за победа на крив...какво ли не му пречи...ако я карат като ганкиното така и ще започне първенството ...нетърпеливи сме и чакаме резултати.както казваше стоичков бий за да те уважават.за папагалите млък да не хвърчи перушина.
0
 
 
Дано срещу Зестафони демонстрираме силен и красив футбол и да постигнем победа,за да се възвърне самочувствието на момчетата и да се противопоставим успешно след това на Динамо Киев!
+1
 
 
Важното е всички момчета да са здрави и да влезат във форма!
-3
 
 
С тея Зестафони ще е мега фикс, виждам над 3.5 гола и 2 гола минимум на полувремето, поне някой лев да извадим, но и победа за Локото
0
 
 
Динамо Киев - още една проверка с европейски гранд. Браво на ръководството за тази невероятна подготовка, с която ще натрупаме нужния опит за европейските турнирни мачове на есен. Резултатите в случая са без значение> Само Локо и Винаги с вас!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: