ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Курдов: Утре почвам тренировки с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:43 / 03.02.2011Коментари (71)10735
© Plovdiv24.bg
Нападателят Атанас Курдов ще се присъедини утре към стария си нов клуб Ботев Пд. Всеки момент мениджърът му Емил Данчев ще разтрогне в БФС договора, който подписа с Лудогорец.

"Мисля, че ако не на сутрешната тренировка, то най-късно на втората за деня тренировка утре ще се присъединя към подготовката на Ботев. Съжалявам, че предизвиках много негативни емоции сред фенове и симпатизанти, но в крайна сметка всичко се разви така, както исках.

Благодаря на хората от Лудогорец, че ме пуснаха а и на тези от Ботев, които отново ме приеха обратно. Радвам се, че пак ще играя за отбора, в който искам", заяви Курдов.

Стрелецът отново напомни заканата си да вкара 39 гола с "жълто-черния" екип през пролетта с фланелка номер 39, която вече си запази. През есента Курдов реализира 34 попадения за Ботев, 29 от които в първенството на Югоизточната "В" група.

Източник: Топспорт

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
ве4 да си последен,ве4 да си последен,ах колко жалко е да си.....
+1
 
 
на децата колкото и да им казваш че печката пари те не разбират докато не пипнат печката и се изгорят та и наско трябваше да се упари за да разбере че не всичко което хвърчи се яде а сега добре си се завърнал при нас и измии срама си с голове успех.....
+3
 
 
Абе ФЕРНАНДО ТОРЕС СИ ТРЪГНА ОТ ЛИВЕРПУЛ И ОТИДЕ В ГОЛЕМИА ВРАГ 4ЕЛСИ,Та зашто трябва да опрекваме Наско за това което направи да грешка е но има грешка има и прошка Важното е 4е Наско осъзна грешката си за това ние ште му простиме !!! Добре дошъл Насе !!!Ние те Оби4аме !!!
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+1
 
 
Според мен това момче ни разиграва и се бъзика с нас! Работата заприлича малко на тука- има тука- нема. Скимна му да ходи в Лудогорец, после да се връща при нас! В моите очи той ще си остане един предател!
+2
 
 
Много се радвам че всичко приключи добре! Добре си дошъл Насе пак при нас и дано разбереш че тази публика на Ботев те обичаше много и пак ще те обича занапред стига да покажеш че наистина искаш да играеш за най великия отбор на Пловдив. А за буферите един голям поклон че за пореден път сте в нашите теми защото за вашия отбор си мисля че почти нищо интересно не прочетохме. Само Ботев един велик отбор с традиции винаги с вас до гроб.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
Човешко е да се греши-божествено е да се прощава!И запомнете:Дори и друг да му е писал нещата във фейсбук,то този друг със сигурност не е от Локо Пд.Щото къде сте видяли циганин с компютър?Ето ви и най-краткия виц:ЦИГАНИН=ХАКЕР!?! :-)))
+10
 
 
Добре дошъл Наско.. Поведи ни в А група с много голове.. И радвай публиката ни! ОТ КОЙ ОТБОР СИ ?!?!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: