ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Курдов: Футболист съм на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:06 / 29.01.2011Коментари (67)10890
© Plovdiv24.bg
- Факт ли е завръщането ти в Ботев?

- Да и съм много щастлив от това. Благодаря на моят мениджър Емил Данчев, че успя да убеди ръководството на Лудогорец да ме пусне. Благодарен съм и на шефовете на Лудогорец за разбирането им към мен.

- Защо реши да отидеш в Лудогорец и защо толкова бързо поиска да се върнеш?

- Аз обичам Ботев, но когато дойде офертата от Лудогорец, се поблазних да играя в отбор, който почти сигурно през лятото ще влезе в А група. Исках бързо да заиграя в отбор от елита и затова приех. Пълни глупости са писанията, че ме били примамили с някакви 100 хиляди лева.

Когато преминах в Лудогорец, много бързо разбрах, че това не е моето място. Всичко ми беше чуждо и почти веднага поисках да се върна. За съжаление, това не можа да стане бързо.

- Смяташ ли, че феновете на Ботев ще те приемат, след като по медиите излезе, че в профила ти във Фейсбук си писал, меко казано, обидни неща за тях?

- Много долен човек е направил това във Фейсбук. Аз не съм луд, за да пиша, че ще слагам на оная си работа привържениците на Ботев, които ме боготворяха. Които скандираха името ми и ми помогнаха да реанимирам кариерата си. Ако трябва ще се извиня за всичко, но конкретно за написаното във Фейсбук аз нямам никаква вина, защото не съм го писал аз. Иначе аз съм си виновен, че малко лекомислено поех към Лудогорец. Сега обаче се радвам, че тези неща са зад гърба ми и вече съм в любимия си отбор. Искам с Ботев час по-скоро да се върнем в А група, а след това да стигнем и до евротурнирите.

- Разговаря ли вече с Марин Бакалов и с фенове на Ботев как ще те приемат?

- Да, говорих с Марин Бакалов и с Коце Видолов. Благодаря им за разбирането и човешкото отношение. С тези фенове, с които контактувам, нямам проблеми. С голове и всеотдайна игра ще спечеля отново и останалите фенове.

Източник: в. "Марица"

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ботивисти каде сте защо мълчите на коментара,вече близо 2 4аса чакам отговорете нали сте ботивисти
+1
 
 
И аз сам от поколението на старите БОТИВИСТИ и мисля,че Курдов направи грешка но тя трябва да му бади простена. Защо ли? Защото Н.Курдов не отиде в Локомотив Пловдив, а отиде в Разград. Курдов се осъзна и изка да се варне в ''Ботев'' Пловдив'', а не като Н.Пашев,Г.Славков, Л.Арсов,Т. Зайцев,Д.Дерменджиев,И.Глухчев и др.отидаха във вечния враг "Локомотив" (ПД) натези хора простихте ли? Защо да не простим и на Курдов,той не е продал "Ботев'' *(ПД),като споменатите имена по-горе. ТАКИВА ТРЯБВА ДА БАДЕМ ИСТЕНСКИТЕ БОТЕВИСТИ.
0
 
 
Тихо Циган4е отиваи си на лаута !!! мангусто !!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Наско Вси4ки се радваме 4е си идваш при нас,ти наистина оби4аш този отбор,заразя 100 бона това са много пари и то само за 6 месеца,добре дошъл при Нас и следваштиа път направи така 4е да си тръгнеш с високо вдигната глава през главниа вход !!! Успех Насе САМО БОТЕВ !!!
0
 
 
Дано наистина неговите думи не са лъжа и дано да не прави подобни грешки за напред , а до смотаните буферчета немога да разбера какво толкова ги интересува Ботев , ходете си пишете във вашия форум!
+3
 
 
Ами ако наистина сам е решил, че тук се чуства добре и е оценил какво значи да си пръв във В група и сърцата на хората отколкото един от многото в Разград - може да му се даде шанс. Той вече ще трябва да го оправдае. А къде ще ирае догодина е друг въпрос.
+4
 
 
Аз съм от поколението на по -старите ботевисти и мисля че трябва с радост да приемем Наско отново при нас феновете и нашият Ботев.Това което той направи беше една малко прибързана постъпка която е характерна за младоста.Той не ни е предавал и съм сигурен че от мига в който ни напусна вече е съжалил.Защото публиката на БОТЕВ е феномен.Може би много от вас не знаят че навремето един друг Наско подписа с Левски но на Ихтиман не издържа и се върна на колежа и всички ние му простихме.Става въпрос за Наско Пашев един от най-добрите футболисти на България голмайстор на Ботев в европейските турнири. Нека всички заедно аплодираме Наско курдов и всички момчета защото са прекрасен колектив и дано ни радват и занапред.НАПРЕД КАНАРИ!
+3
 
 
по добре ли е като черноморец с 30 милиона 3 место , перат пари две или три години и после като лупи в затвора , помните брокерите всички големи дойдоха в ботев и какво за три години и после довиждане изпрахме парите и ви развалихме готовия отбор дето насра левски с 3.0 , тогава с добревски , с петров , с малък чико , с заицев , с хвойнев биехме наред
на 29.01.2011 г.
+8
 
 
Защо се затормозявате излишно с глупави спорове за и против Курдов.Майната му на спора,правете си кефа на стадиона и това е.Никой не ви кара да робувате на даден футболист,да играе който ще важното е "Радецки" да не спира да "пори" вълните на родния шампионат. Как го казах само хахах,поздрави и успехи на всички.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: