Ботев изпусна Сливен в контрола, правейки 1:1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (47)
15:54 / 26.01.2011
11237
Ботев завърши 1:1 със Сливен, в контрола играна в село Самуилово, заради заснежения терен на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен.

"Канарчетата" владееха повече топката преди почивката и организираха няколко опасни атаки към вратата на символичните домакини. На стрелкови на няколко пъти се оказаха Николай Манчев и налаганият като титулярен нападател Ирфан Юсеинов. И двамата обаче на сполучиха с опитите си.

След почивката в игра се появи Ридван Хаджифейзула, който отново вкара за "канарчетата". Нападателят се възползва от хубав пас на Светослав Асенов и с плътен удар матира вратаря на домакините. Това бе трето попадение на нападателя в контролите, от общо три за Ботев.

В продължението на двубоя футболистите на Сливен изравниха рикошета, след изпълнение на корнер и рикошет, при който топката се озова в мрежата на Николов.

Ботев: Армен Амбарцумян, Ангел Рахов, Владимир Байрев, Васил Гуджев, Николай Манчев, Емил Аргиров, Ирфан Юсеинов, Георги Стефанов, Стефан Крачунов, Тодор Неделев, Иван Танчовски (Илия Николов, Васил Василев, Петко Фанев, Светослав Асенов, Илиан Христов, Ридван Хаджифейзула, Роналд Донев)


Виж коментарите (47)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).