ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев изпусна Сливен в контрола, правейки 1:1
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:54 / 26.01.2011Коментари (47)11196
© Plovdiv24.bg
Ридван Хаджифейзула отново бе точен за "канарчетата"
Ботев завърши 1:1 със Сливен, в контрола играна в село Самуилово, заради заснежения терен на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен.

"Канарчетата" владееха повече топката преди почивката и организираха няколко опасни атаки към вратата на символичните домакини. На стрелкови на няколко пъти се оказаха Николай Манчев и налаганият като титулярен нападател Ирфан Юсеинов. И двамата обаче на сполучиха с опитите си.

След почивката в игра се появи Ридван Хаджифейзула, който отново вкара за "канарчетата". Нападателят се възползва от хубав пас на Светослав Асенов и с плътен удар матира вратаря на домакините. Това бе трето попадение на нападателя в контролите, от общо три за Ботев.

В продължението на двубоя футболистите на Сливен изравниха рикошета, след изпълнение на корнер и рикошет, при който топката се озова в мрежата на Николов.

Ботев: Армен Амбарцумян, Ангел Рахов, Владимир Байрев, Васил Гуджев, Николай Манчев, Емил Аргиров, Ирфан Юсеинов, Георги Стефанов, Стефан Крачунов, Тодор Неделев, Иван Танчовски (Илия Николов, Васил Василев, Петко Фанев, Светослав Асенов, Илиан Христов, Ридван Хаджифейзула, Роналд Донев)
Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Не мисля, че резултатът от една контрола показва каквото и да е било. Всичко ще се види в началото на полусезона! Успех на всички истински канари, на тези които наистина могат да се нарекат канари ! :) Дано скоро отново пълним стадионите в А група и покажем на шопите какво е дерби! Само Локо !!!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Нека не забравяме че преди началото на сезона пак вкарвахме малко, но после всичко си дойде на мястото. Да започне първенството и тогава да коментираме, все пак това е подготовка и не най важното е резултата!
+4
 
 
Всъшност резултата показва, че трябва да се работи доста относно нападението ни и като подготовка и като селекция, защото в момента имаме само Ридван. Не бива да се изпуска заради липсата на реализатори разбита команда каквато е в момента Сливен.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
Абе личи си че ни трябва още поне 1 чист нападател. Курдов напусна, Площаков и Костадинов са трайно контузени, а само с Ридван и Христов няма да стане. Стефанов и Неделев са повече атакуващи халфове отколкото чисти нападатели. Загубата на Курдов ще е много по-голяма ако не му се намери директен заместник. До старта има много време, ще вземем някой недооценена звезда или младок с потенциал, сигурен съм...
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+4
 
 
Много се радвам, че подготовката на нашите върви много добре, тотално са надиграли младоците от Сливен! Дано се запази този хъс на канарчетата и тогава през Б група ще преминем като на парад, както правим това при аматьорите сега! Дали Сливен ще изпаднат от А група или не, но нивото на А група и Б група като гледам направо е трагично! Нямам предвид контролата на Локо с поляците, защото и Литекс, и Левски също щяха да бъдат смачкани от тях! Полското първенство набира обороти и не случайно Лех Познан в груповата фаза на Лига Европа утрепаха Юве! Имам предвид, че и срещу доста посредствени европейски отбори пак се излагат нашите представители от България.
+3
 
 
Хайде стига вече с тези отбори от А група. Резултатите от контролите не могат по никакъв начин да бъдат показател за нивото на отбора. Какво като играем примерно с Литекс и ги бием или пък като играем със Славия и паднем с разлика. Тези резултати няма да доведат до нищо съществено, освен само до безмислени полемики по форумите с буферите от рода на: "хайде кога ще ви хванем и вас да ви лупнем" и т.н. Много по-добре ще е, ако напролет всеки мач бием с по 3-4 гола и радваме публиката с играта си, отколкото сега да спечелим контрола срещу отбор от А група.
+5
 
 
жалко че няма да играем с повече с отбори от а група САМО БОТЕВ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: