Карвальо: Футболист съм на Левски, имам договор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
13:00 / 19.01.2011
3108
Нападателят на Левски Базил де Карвальо заяви, че има действащ договор с тима на Левски. Днес футболистът се завърна на стадион "Георги Аспарухов" и бе настанен в общежитието на Герена.

Вчера играчът бе върнат в лагера на Локо Пловдив, след като стана ясно, че Карвальо има хронична травма в рамото, която ще наложи операция. От Левски заявиха, че нямат официален договор с футболиста.

"Имам някакви проблеми с ръката си. Искам да направя операция, но за Левски това е невъзможно, тъй като ще загубя три месеца за възстановяване", коментира днес Карвальо.

"Аз обаче подписах договор с Левски. Имам договор с Левски. Локомотив Пловдив също има договор с Левски. Аз съм футболист на Левски. Аз подписах с тях и Левски подписа с мен. Те казват, че нямат договор с мен, но това не е вярно", каза още нападателят, който в момента е на Герена.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).