Локо и Левски се срещат да нищят бъдещето на Карвальо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
11:01 / 19.01.2011
6486
Ръководствата на Левски и Локомотив (Пловдив) ще имат среща в Сандански днес. На нея те ще решат как да процедират по въпроса с нападателя Базил дьо Карвальо. Както е известно, вчера новото попълнение на "сините" получи контузия на рамото на тренировка в Александруполис и те го върнаха в лагера на пловдивчани в Сандански.

От столичания тим обявиха, че 29-годишният сенегалец има хронична контузия в рамото и ще трябва да се подложи на операция. От "Герена" допълниха, че официален договор между двете страни за трансфер на Карвальо не е сключван и заради това те могат да го върнат.

Ръководството на Локомотив (Пд) пък контрира, че футболистът вече е минал медицински прегледи и дори е бил представен официално от Тодор Батков и Георги Иванов като ново попълнение и няма как да бъде върнат на "Лаута".

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).