ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Курдов иска да се връща в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 19.01.2011Коментари (107)14538
© Plovdiv24.bg
Сензационната информация от преди няколко минути е, че нападателят Атанас Курдов иска да се върна в Ботев, научи репортер на Plovdiv24.bg.

Таранът вече е направил сондажи, дали това може да се случи. Не е ясна каква е причина, довела до желанието му да заиграе отново при "жълто-черните", но се предполага, че става въпрос за финансови разминавания.

Припомняме, че с махането си от Пловдив, Курдов предизвика мини криза и недоверие към ръководството, от страна на част от феновете. Освен това, уверен, че си тръгва от клуба, Курдов си позволи да нагруби феновете.

От ръководството на Ботев отказаха да потвърдят или отрекат информацията. "Рано е да го коментирам, тъй като доколкото знам той все пак има подписан професионален договор с Лудогорец", заяви специално за Plovdiv24.bg Марин Бакалов, като по този начин загатна, че сондажи за връщането на Курдов все пак е имало.

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Решението е само едно в този случай - Наско си изиграва 6-те месеца в Лудогорец (да му дойде акъла), след това щом толкова приказва, че иска да се връща в Ботев - добре дошъл е, но не и сега. Така не стават тези работи. Взел е решение - да си носи последствията; няма други да му ги носят
0
 
 
Ама чакайте сега каква вина има Курдов. Най-голямия виновник за тази неразбория е Цветан Василев. Защо още се крие.... да излезе на сткрито да обесни на момчетата да го видят да го чуят. Или всичко ще излезе лъжа и измама.
0
 
 
добре дошъл у дома , Наско !
+1
 
 
нека да се върне.разбрал е че е допуснал грешка като се е махнал.но ние прощаваме.все пак не може да го съдим че е искал да взима повече пари.нали всички за пари работим.прав е за себе си.идваи наско и пак бележи на пролет.
+1
 
 
Абе това, че не можа да си сдържи нервите е голям минус, дано е осъзнал как трябва да се държи щом има претенции да е "звезда", тоест публична личност и че не бива да се дават обещания които всъшност после може с лека ръка да зачеркнеш, но все пак поставете се на мястото на футболистите. Днес образно казано си на върха можеш да вземеш пари, мноого пари, да си на върха дето се вика, утре една контузия и отиваш в миманса. И да не започнат да те подритват от врата на врата, както Карвальо Левски и Локо, ако не успееш да си върнеш бързо формата почват да те освиркват и те напъждат накрая. Че те и оплюват като некадърник, лигльо и прочие. Примери бол.
0
 
 
наско върни се ти си божият дар на БОТЕВ
+1
 
 
МЯСТОТО НА НАСКО Е В БОТЕВ.МНОГО РАБОТИ НЕ ЗНАЕТЕ,ЗА ДА ГО ПЛЮЕТЕ.И ПРЕДИ И СЕГА ТОЙ ИСКА В БОТЕВ!ХАЙДЕ НАПРЕД И НАГОРЕ МОИ БОТЕВ!!!
+1
 
 
Да дойде ама да дойде да ми седне на неуморния!Сега е наш ред да го сложим да ни седне на оная работа "ама хубаво да ни седне"!С удоволствие ще сложа да ми седнат на "вувузелата" и ония нещастни отрепки от лайнута и техните майки,които постоянно пишат глупости по нашите форуми.Това са "гнусния смърф",онова гейче-bobtail,зума,wind,оня турски пендел-1926 и още няколко отрепки.Това е БОТЕВ ПЛОВДИВ и този БОТЕВ ПОВДИВ няма нищо общо с христоловия БОТЕВ и ако наистина това е вярно,то нека ръководството и момчетата от отбора вземат едно твърдо решение относно това "левскарче".Ако е решил да се връща то той е решил да дойде с "голямата кошница" и това със сигурност ще "взриви съблекалнята".Точно в този момент и на този етап смятам че никой няма нужда от подобно нещо.
+3
 
 
наско е добре дошъл в ботев в него има огромен потенциал, и ще бъде полезен за одбора престанете да го плюете момчето...всеки е грешил в живота няма безгрешни хора и на всеки му се дава шанс да се поправи,така че нека спрем с имполсивните коментари а да го подкрепим както го правихме цял сезон и той ще ни се одблагодари подобаващо !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: