Вдигат заплатите в Ботев, Курдов остава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
10:36 / 27.12.2010
6502
Новите шефове на Ботев ще увеличат парите на футболистите и треньорското ръководство. Вдигането на възнагражденията ще стане в края на януари следващата година. Дотогава жълто-черния футболен клуб ще бъде преобразуван в Акционерно дружество. Председател на АД-то ще бъде именно Цветан Василев, а негова дясна ръка в Пловдив ще бъде Юли Попов. Босовете вече работят по селекцията за следващия сезон, когато отборът ще бъде в "Б" група.

Началниците ще задържат всички водещи футболисти със значително вдигане на трудовите им възнаграждения. Зя някои играчи повишението ще бъде дори на сто процента. Вече се работи и по привличането на класни попълнения. Голмайсторът на Ботев Атанас Курдов е отказал преговори за трансфери с други отбори. Той остава в Ботев след разговори с клубните шефове и ще започне подготовка с тима на 10 януари следващата година.



Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).