ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо продава Котев и освобождава Йотов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:24 / 16.12.2010Коментари (70)11458
© Plovdiv24.bg
Защитникът на Локо (Пд) Кирил Котев е получил оферти от клубове от Китай и Кипър. В момента 28-годишният централен защитник обмисля предложенията. Ако някое от тях задоволява клуба и играча, се очаква Котев да иде зад граница през пролетта. От Лаута не пожелаха да разкрият имената на отборите, за да не прецака някой сделката.

През лятото Котев бе пред трансфер в китайския Пекин Гуоан. Не е изключено офертата да идва от същия клуб. Предложението е по-изгодно от това от Кипър. През лятото Котев опита да си уреди трансфер в чужбина, но не сполучи.

Междувременно стана ясно, че Локо (Пд) няма да плаща 40 хил. лв. на Марица за защитника Цветан Йотов. 21-годишният футболист бе привлечен през лятото заедно с Пламен Крачунов. Йотов се е разбрал да разтрогне двугодишния си договор с черно-белите по взаимно съгласие. При преминаването му на Лаута босовете на Марица и Локо се бяха разбрали трансферната сума да бъде платена през зимата. Йотов обаче не записа и минута в мачовете през есента и договорката няма да бъде изпълнена.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Нищо не се е случило и така ще бъде ще се продават и купуват нови хора .Това е футбола .Без продажби не може иначе става една бездънна каца.
+5
 
 
Мисля че за да се направи боеспособен отбор трябва да се работи със переспектива.Това не става със бързооборотни футболисти.Сега след като отбора има основа и стил е хубаво да се опре на тази основа.Да се изчистят някои недостатъци,и ако Коко иска да прави отбор да не продава най-добрите футболисти през зимния прозорец.Прозорец наричан от мен кръвен данък към столичните отбори.Цяла България е пропищяла от еничарските им набези през почивният сезон.Ботевист съм и смятам че ако нямаш нещо конструктивно да пишеш в чуди теми по-добре не го прави.
0
 
 
Айде дано да го вземе някой вече Котев,че ми писна.Крачунов беше в суперформа и го отсвирихме момчето на пейката заради този.Да се маха и дано не се върне пак 3 кръга преди края и да ми играе титуляр без грам подготовка.Знаех,че ще стане така и го казах отдавна.Писна ми от " Иди ми - дойди ми". Киро, това е ЛОКОМОТИВ - не цска нито някой китайски отбор.
0
 
 
Професор изпитва студент по медицина. "На кой е този мозък?"- пита професорът." На ботевист - има само една гънка"-отговаря студентът. "Браво, петица!" "Аама защо петица, нали отговорих правилно?"-пита студента? ""Защото едната гънка е от фуражката!"-отговаря професорът
+5
 
 
Любовта на хората, прави един отбор голям! Пловдив това сме НИЕ!
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 16.12.2010 г.
+1
 
 
И на 10то място да сме важното е че сме само на ДВЕ точки от ТРЕТИЯ в класирането. ;)
+5
 
 
От 1926 година Локо Пловдив е пловдивският Спортен клуб N1 ! Успехите се изчисляват в слава, любов и истинска гордост, които сме изпитали въпреки комунистическите постановки, въпреки говеждото БФС и премеждията ни последните години !
-1
 
 
Пловдив 1926 маи сте на 6 място не сте на пето ;)
-5
 
 
Призовавам феновете на Ботев да се въздържат от коментари за Локото,пък дали сме цигани,селяни и т.н.-3/4 от България си знае
+3
 
 
тук вечно има няколко жълти мангала озлобени гномчета
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: