ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев освободи Учиков и Енчев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:33 / 10.12.2010Коментари (24)11169
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Ботев Марин Бакалов освободи двама Илиян Енчев и Стефан Учиков, научи Plovdiv24.bg. Той заяви, че няма да разчита и на дошлия на проби от Левски Георги Никифоров. За сега първото сигурно ново попълнение е бившият юноша на Марица Стефан Крачунов.

Все още не е ясна съдбата на голмайстора на Ботев през есенния полусезон Атанас Курдов.

След днешното последно занимание футболистите бяха разпуснати в почивка до 10 януари, когато ще се проведе и първата тренировка.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо ли да се трепат децата,отбори си намират само тези дето имат хора,които да ги вкарат в някой отбор.Колко много деца дават всичко от себе си и накрая става така че тези които могат да играят и да се развиват няма кой да ги вземе,а тези дето си имат своя човек дори и да немогат да играят обикалят отбор след отбор.Рядко са талантите като Стоичков,Бербатов...Единици са от Б-я,защото в Б-я няма футбол,а в П-в съвсем.Във Пловдивската "В група повечето футболисти са много по добри от голяма част от тези в А и Б.С всеки спорт е така в БГ.Тенесистки станаха Малееви и Пиронкова,защото роднини ги тренират,а останалите талантливи няма кой да ги поеме и уреди напред в тениса.И много много други спортове могат да се дадат за пример.Ето това е БГ в 90% от спорта си.
+3
 
 
Големият проблем за Ботев(а и за целия Бг футбол!) е да възстановим добрата работа на ДЮШ-а! През последните 20 години почти изчезнаха всички места, където децата да играят мачлета, да не говорим пък за нормални футболни полета, където детската и юношеската школа да работят пълноценно! На практика ги няма! Като резултат младите играчи днес не са толкова на "ти" с техниката на спиране на топката на място и в движение, няма я културата на паса по земя и по въздуха за висока топка, съответно не се чувстват толкова уверено срещу по-технични и опитни съперници. Стефан Учиков е един от малкото останали майстори, които могат да научат пълноценно бъдещата ни смяна, а защо не и да израсне като силен треньор! За нормална работа на ДЮШ-а са нужни добри терени, добри треньори и много добра клубна организация. Трябва да се гради къщата от основите здраво!
+5
 
 
Благодаря ви момчета. Да сте живи и здрави и много успехи
на 10.12.2010 г.
+10
 
 
На Всяка Цена Трябва да Вземем,Георги Стефанов,БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА,КАНАРИ НАПРЕД И НАГОРЕ.
на 10.12.2010 г.
+14
 
 
Дойдоха в тежък момент,помогнаха с каквото могат-БЛАГОДАРИМ!
+15
 
 
Благодарим ти Стефчо за всичко , бъди жив и здрав и много лични успехи! НАПРЕД МОЙ БОТЕВ!
+14
 
 
да освободат и ония дет се чудат къде да се напият само вечер,те знаят кои са.еииии много го обичат тоя бар секрец.до сутринта пляскаме с ръце вътре а после на тренировка не можем да ходим.
+10
 
 
Енчев има 4 мача,къдвто се предтави доста слабичко,освен това ако Аргиров дойде ,както се очаква...няма място за Илиян ,пожалавам му успех както на него така и на Учиков.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Ботев може да загуби седмата позиция
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: