ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо натири още трима
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:56 / 07.12.2010Коментари (16)5949
© Plovdiv24.bg
След днешната контрола на Локо с Академик, спечелена от "смърфовете" с 1:0, стана ясно, че още трима футболисти ще бъдат освободени.

Днешната проверка бе последен шанс за Саканоко, както и юношите Георги Петров и Ивайло Герджиков. И тримата ще бъдат освободени.

По този начин бройката на футболистите, на които Неделчо Матушев няма да разчита, набъбна до 7, като преди тримата споменати, освободени са Гаджалов, Трифонов, Аргиров и Керчев.

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз лично нямам никакво впечатление от този Саканоко за когото жалите, но в няколкото мача на Локо, които съм гледал той май веднъж влезе на смяна и не направи нещо особено. Според мен грешка е освобождаването на Аргиров защото макар че на неговия пост добре играе Родригез, май друг добър за десен бек нямате. Ако контузят Родригез или го продат тогава какво? Поне вземете някой лев за тези футболисти, ако не стават за продажба дайте някой под наем.
+1
 
 
Саканоко - техничен, с отиграване Малко игра, не се сработи, но трябваше да замести Карвальо напролет при продажба Дано Коко извади от ръкава някой друг с качества!
+2
 
 
Какво ви е яд за Саканоко, не разбирате ли,че взима висока заплата и че на 90 % са намерили по-добър на неговия пост и няма да ни е нужен!
+2
 
 
Решението е на нашето ръководство и трябва да го уважаваме. Вероятно има ред причини, които няма как да разберем. За Ивчо ми е криво, защото е наше момче....
0
 
 
Добре за Геша и за Гаджалов съм съгласен ,но Саканоко и Герджиков заслужават да останат.Иво си е наше момче ,толкова време беше капитан на юношите ,заслужава повече време за да се впише в отбора .А Саканоко ,когото и да попиташ от публиката ще ти каже ,че иска до го види и напролет в Локомотив.По-скоро съм разочарован от това решение на Матушев.
+1
 
 
Освен тях почти сигурно и Йошев и Чипев ще бъдат натирени, а според мен можеше да получат шанс за изява като се вземе предвид слабите игри на Том в центъра и на левия бек Самир.Колкото до Саканоко според мен той не получи достатъчно игови минути,трябваше да остане да направи една добра подготовка и на пролет да го видим.Кавдански и Самир за мен нямат изобщо място в този отбор.
+1
 
 
прав си братле Гадялов и Аргиров ги биваше пик и Саканоко има качества защо не му дават още шанс
+7
 
 
Махнете и Саканоко и Гаджалов и Аргиров , а дръжте дърветата като Дани Кики. Да си вземем и другото дърво Митьо Илиев и ще градим отбор за евротурнирите.Затова цял живот ще ни мачкат шопите.Затова ПЛОВДИВ винаги ще бъде дълбока провинция! Жалко!!!! За нас - тези, които лягаме и ставаме с идеята - ЛОКОМОТИВ!
-4
 
 
всички боклуци вече са вън от локомотив начело с папагала гаджалов.дано новите попълнения бъдат достатъчно класни за евротурнирите
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: