ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо гони четирима и взима четирима
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:55 / 06.12.2010Коментари (27)8208
© Plovdiv24.bg
Гаджалов и Аргиров най-вероятно ще напуснат "Лаута"
Отборът на Локомотив Пловдив ще се раздели с четирима играчи и точно толкова ще бъдат привлечени в тима, научи Plovdiv24.bg.

Почти сигурно от отбора си тръгват Красен Трифонов, Мартин Керчев, Костадин Гаджалов и Емил Аргиров.

За първите двама раздялата с Локо е логична. Красен получи тежка контузия в началото на сезона и така и не успя след това да се пребори за място дори в групите за мачовете. Керчев пък не успя да се пригоди към динамичната и пресираща халфова линия на "черно-белите" и когато влизаше в игра изпъкваше именно с тромавост и неразбирателство със съотборниците си.

Освобождаването на Гаджалов и Аргиров е по-неочаквано. Гаджалов изкара като титуляр половин полусезон, докато не се наложи талантливия младок Пламен Крачунов и завръщането на Кирил Котев

Същото е положението с Емил Аргиров. Стабилният десен бек изигра най-много минути в предсезонната подготовка на отбора, като бе неизменен титуляр. Със започването на сезона обаче и идването на Родригез, той бе закотвен на пейката.

Бройката на новите състезатели, които ще бъдат привлечени в Локо ще е четирима, това сподели треньора Неделчо Матушев. Той не уточни има ли набелязани футболисти, като се предполага,ч е по време на подготовката през "смърфовете" отново на проби ще минат поне дузина състезатели а Матушев и Бонев ще трябва да открият новия Дембеле или Карвальо.

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Според мен Керчев и Трифонов резонно напускат,но вместо Аргиров и Гаджала по-добре да се откажем от Самир и Кавдански.
+3
 
 
Благой Макенджиев,Данчо Тодоров и Йордан Юруков ще не бъдат от полза.Може би и Иван Иванов.
+3
 
 
само за папагалчето мее яд но аз лично имам пълно доверие на ръководството което до сега е поти безгрешно;)
+1
 
 
Вижте, момчета - не се прави като нас!!! Аргиров и Гаджалов не успяха да се наложат при нас.В такъв случай тези футболисти се хващат с дългосрочни договори и се преотстъпват на други отбори.Само помислете дали Левски, ЦСКА или Литекс биха ги освободили по толкова лековат начин!!!Че тези отбори дори с юношите си не постъпват така - хващат ги с договори, и като са преценили, че на този етап няма да им вършат работа ги пращат по сателитите им.Ние все едно сме някакъв космически клуб, чиято школа като инкубатор бълва талант, след талант.Освобождаването на тези футболисти за мен не е професионална постъпка от страна на ръководството ни!Тия дето сега ги пускаме да си ходят, да не ги видим, как един ден играят на кръв срещу нас защитавайки цветовете на нашите врагове!Погледнете политиката на големите отбори...вижте как хората постъпват там с такива футболисти!!!Така и не се научихме да си сверяваме часовниците с големите...много ни порасна работата , щом с лека ръка отпращаме млади и талантливи футболисти!Опиянени от щедростта и любовта на Коко Динев към клуба ни Зума и Матушев не са взели това решение на трезва глава...ама глас в пустинята, майна!
+3
 
 
Емо аргиров и коцето не трябва да бьдат освобождавани на емо не му беше даден шанс а коцето е много добьр защитник за мен това е грешен ход ! САМООООО
+3
 
 
Дори и да бъдат преотстъпени на друг отбор те пак може да се върнат но явно се събраха много на един и същи пост а все пак трябва и да им се плаща .В друг отбор може и да са титуляри но в локо пд конкуренцията явно е голяма.Всичко се решава от триото-Бонев,Динев,Матушев.
+4
 
 
Ако дойдат четирима с раностойни и по-добри качества - добре! Тези четиримата бяха непродаваеми поне в близките 1-2 години Много по-добре се котират играчи с екзотични имена! Това бат Коко много добре го знае а има и поглед върху пазара! Футболът,освен всичко друго, е и бизнес - нека не забравяме това и да няма сантименти! Само ЛОКО напред!
+4
 
 
Много добър подбор,Керчев е тромав,Трифонов ставаше за галкия отбор,Животното като че ли бе пренебрегнат,а Гаджалов го прие много лично,че е резерва на Котев.....очаквам с нетърпение имената на новите играчи,сигурен съм,че Матушев ще избере най-доброто.
+4
 
 
Съгласен съм с всички,освен с Аргиров,защото оставаме само с Родригес отдясно,което не е добре.Гаджала просто не може да се наложи в състава в този му вид.Няма да измести нито Крачуна,нито Котев,нито Бенджито.Имаме и Вальо Георгиев,който по принцип е централен,но ние го използваме на друг пост.
+4
 
 
Единствено можем да съжаляваме за Аргиров и Трифонов,защото са от малкото способни български футболисти,но единствено,което можем да направим,е да приемем фактите и да се надяваме,че отборът ще намери много по-качествени техни заместници.А за Гаджалов не бива и да тъгуваме,защото е всеизвестен факт,че е много по-привързан към Ботев,в което няма лошо,но с игрите си,освен тромави движения и несигурно изнасяне на топката с боц,нищо друго не показа.Може и да има качества,но за момента за това ниво на Локомотив той няма място.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: