Неприятна новина в Лудогорец за финала срещу Ботев на 15 май

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:04 / 02.05.2024
9848
Неприятна новина в отбора на Лудогорец, който на 99 процента ще играе финал за Купата на България срещу Ботев (Пд) на 15 май на националния стадион "Васил Левски". Универсалният футболист на разградчани Иван Йорданов няма да играе за шампионите до края на сезона.

От края на миналата година той има здравословни проблеми и в крайна сметка ще се завърне в игра за началото на лятната подготовка, което значи, че ще е извън терените около 6 месеца.

23-годишният Йорданов започна отлично сезона, като през есента получи повиквателно и за националния отбор. Заради контузия пропусна мачовете през ноември, за да се завърне за три мача през декември, като за последно излезе срещу Норселанд в Лигата на конференциите.

Иван Йорданов може да действа като вътрешен халф и ляв бранител, като на моменти именно той заместваше Антон Недялков, припомня "Мач Телеграф". През есента той записа 20 мача и вкара 1 гол – срещу Спартак Търнава.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).