Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?

Автор: Тодор Благов
Коментари (4)
14:38 / 23.04.2024
4336
Ботев (Пловдив) ще изиграе следващата сряда мача на сезон 2023/24. На 1 май “жълто-черните" са домакини на ЦСКА-София в полуфинален мач-реванш за Купата на България.

Очакванията към този двубой са огромни, феновете на “канарчетата" се стягат да напълнят стадион “Христо Ботев", а мобилизацията в редиците на пловдивчани е огромна.

Датата 1 май, на която ще се играе срещата – реванш, е специална за един от най-важните хора в Ботев. На тази дата е роден старши треньорът на “жълто-черните" Душан Керкез, показа проверка на Plovdiv24.bg.

В последните дни и седмици има множество спекулации за бъдещето на треньора. С работата си обаче Керкез ясно и категорично даде отговор на въпроса трябва ли да остане начело на "канарчетата" – Да!

Душан Керкез се ползва с огромно доверие от феновете, които показват на терена и в социалните мрежи подкрепата си към него.

Голямо впечатление буди фактът, че в рубриката на “канарчетата" за въпроси към Артур Платек огромна част от запитванията са за новия договор на старши треньора.

Именно отговорът на този въпрос е най-чаканият и всички в "жълто-черната" общност с нетърпение очакват изявлението на спортния директор на "канарчетата".

Ще направи ли Ботев най-големия подарък на Душан Керкез – отстраняване на ЦСКА-София, мечтан финал и нов договор? Отговорът ще бъде даден следващата сряда.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).