ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Константинов: С какъв мотив да подам оставка? Че Баташки иска да става зам. кмет?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:54 / 22.11.2010Коментари (26)7692
© Plovdiv24.bg
"Не съм партиен послушник. Няма да се лиша от най-работещия си зам.-кмет Александър Константинов, въпреки решението на партията му", категорично заяви кметът по повод завихрилата се през уикенда стихия около решението на пленума на пловдивското БСП да оттегли най-важния си кметски заместник и на негово място да предложи сегашния си лидер доц. Илия Баташки, който междувременно хвърли оставката си като соцшеф, дори е готов да напусне директорското място на МБАЛ "СВ. Пантелеймон", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Незнам какви мотиви да напиша в оставката си. Може би, че Баташки иска да става зам.-кмет?" - отговори Константинов.

Още месец той със сигурност ще остане замесник-кмет, защото имал да довърши три важни неща: ще представи първата по рода си за общината информационна система; ще довърши работата си като председател на избраната от Общинския съвет конкурсна комисия за нови шефове на здравни заведения, както и на все по-компрометиращата се комисия на превозвачи по междуградските линии.

Над 100 души са се обадили през последните два дни на Константинов, за да му засвидетелстват своята морална подкрепа.

Апетитите на "човека-прецедент - със сърце отдясно", както преди време доц. Божидар Хаджиев нарече колегата си доц. Баташки, към място в общинската власт се проявиха още след като бе овакантено зам.-кметското място на Ганчо Колаксъзов. Тогава те изглеждаха като смешка, но явно, че залогът е голям.

"Няма да обръщам внимание на политически лобита в която и да е от партиите. Груба грешка е оттеглянето на най-добрия експерт на БСП. С него ще се разделя само, ако той пожелае. Не искам Баташки за заместник, дори ако това ми навлече политически неприятности", продължи да упорства кметът.

Междувременно пристигна и официално писмо от градския съвет на БСП, подписано от председателя доц. д-р Илия Баташки: "Моля да предприемете съответните действия за освобождаването на Александър Константинов като зам.-кмет по общинска икономика, екология, транспорт и здравеопазване и назначите на негово място Илия Баташки".


Константинов не си дава мястото, не знае какво да напише в оставката си


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Наш'то кметче Славчо сега е между чук и наковалня - хем го натискат от партията-майка да назначи Баташки, хем не иска да изпусне удобния му Сашо Константинов! Ха сега де! Каква дилема!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Пазарджишкият селяндурин да си грабва парцалите и да си заминава в родното село!И да не забрави да си вземе бившата жена,дето я *уреди* в ХЕИ!
+12
 
 
От как стегнаха харчовете на болниците няма вече далавера а с едната заплатка живеели се.
+4
 
 
Убеден съм, че за да се слезе на нивото на Баташки, отговорът от Атанасов към БСП трябва да е: ш***й се бе, негър!
+4
 
 
Че наглоста на Баташки е безпределна е повече от очеваден факт.Но не знам защо всички си мислите, че Константинов / Известен като "Татко ми". Защото при соца градеше кариера на основание името на баща си./ е цвете за мирисане. Или пак на принципа - нека изберем по-макото зло. Не разбрахте ли най-после, че и двамата са третия ешалон на червената партия, които не са успели да реализират болните си амбиции тогава и сега търсят поле за изява. По-точно за далавери. А в общината все още има благодатна почва за това. А може би вярвате, че един червен разбойник ще е човека прекалено загрижен за Пловдив и пловдивчани?! Блаженни са вярващите!!!
+8
 
 
Батака пак иска да ги прави батаците.. ужасТТТТ! Аман от лакомия, ей!
+6
 
 
Напълно съм съгласен с Magda. Комунистите не успяха за 20г. да вземат властта в града ни, но използвайки С(Г)лаФчо се добраха и сега правят каквото си искат. За какво браво говорите, като к(С)мета няколко пъти им се навежда или от няколко пъти не се става "Амбриаж". Малко ни беше к(С)метуването на супер крадеца и предател ЧомакоФ /за което му се отблагодарява още Гергов и БСП/, ами след него и С(Г)лаФчо Пловдивчани информирайте се добре и гласувайте за нормални хора, никога за БеСеПари и агенти!!!
+7
 
 
Мдааа, абсурдите в пловдивска община продължават с все по реален темп на взаимна любOFF между управляващите. Циркът е толкова пълен, че вече не ми се и плюе по тях. По рано четох искали пари??! Никакви пари за тези комунисти, лапачи недни. Без пукнат лев да ги остават за да е фиаското им пълно
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: