Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
21:35 / 17.04.2024
4107
Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез говори след успеха с 1:0 срещу ЦСКА в първия полуфинален мач между двата тима на националния стадион. Керкез постави на първо място тази победа в кариерата си като треньор на "канарчетата".

"Голяма победа, нашата цел беше да си тръгнем с добър резултат. В нашия дом, нашия стадион и с нашите фенове, ще бъдем много силни. Днес спечелихме, но това не променя много нещата. Ще трябва да играем добре и в реванша", сподели той.

"Сякаш започнахме мача, не точно със страх, но тук имахме своя респект. Беше нормално да сме нервни в началото, но ставахме все по-уверени. В почивката дадох повече кураж на футболистите, казах им, че ще имаме своите шансове да вкараме. ЦСКА е много силен отбор, поздравявам техния треньор, те дадоха всичко от себе си. Искам да кажа едно голямо благодаря на нашите фенове, които дойдоха тук, в това време, да ни подкрепят", каза още Керкез.

"Секулич все още не е готов да започва от първата минута, стартираме с Брахими, защото той осигурява повече движение. Днес той свърши страхотна работа, доволен съм от представянето им", допълни специалистът.

"Хората трябва да разбертат, че и преди зимната пауза играхме силно, след това настъпиха някои промени и трябваше да се нагодим. Сигурен съм, че ще станем и по-силни. Беше необходимо време да свикнем с изискванията и промените, контузията на Георги Николов също наложи тези рокади. Играта в защита, разбира се, е много важна", заяви той.

"Разбира се, ако спечелиш първия мач, това е добре. Може да се порадваме малко, но имаме важен мач в неделя. До първи май имаме време да сме още по-готови за реванша. ЦСКА ще дойде готов да ни победи и ние трябва да покажем високо ниво", сподели Душан Керкез.

"Може би на първо място, защото сега спечелих срещу един от топ отборите в страната. Това е хубаво, но тази радост ще се загуби, ако не се класираме на финал", завърши наставникът на Ботев.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).