ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев на режим преди мача със Созопол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:07 / 15.11.2010Коментари (12)4407
© Plovdiv24.bg
За първи път през настоящия сезон отборът на "Ботев" Пловдив ще бъде взет на режим преди официален мач. Селекцията на Марин Бакалов потегля във вторник призори за Созопол, където ще преспи преди мача срещу местния тим в сряда. Точно в 8 сутринта спортно-техническият щаб и 19 футболиста потеглят с автобус за морето.

Разширеният състав е същият като на мача с "Габровница", като към него се присъединяват пропусналият последните 2 двубоя заради контузия - Димитър Байрев, и вратарят Армен Амбарцумян. Жълтата карта на Армандо се очаква да пристигне всеки момент и веднага щом това се случи, той ще бъде картотекиран. В случай, че стражът не бъде уреден със състезателни права до сряда, за Созопол веднага ще тръгне вратар от "жълто-черната" школа.

Във вторник от 14.00 часа футболистите на Марин Бакалов ще направят тренировка в Китен. По същото време в сряда те излизат на стадиона в Царево срещу "Созопол" в отложен мач от 14-ия кръг на Югоизточната "В" група.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Да, дано...мисля че Созопол ще играят за Нафтата,така че само здраво в атака и без никакво разиграване в защита. Смело в атака и всяка първа топка да е наша.До края до последния садийски сигнал здраво и мъжки футбол. Напред канари и успех...Нека имате повече подкрепа от наша публика. Само Ботев..успех!
+1
 
 
Е па УСПЕХ - Канари о все съърце Покажете им кой е номер ЕДНО. Успех.
+4
 
 
този мач и равен да стане , не е проблем , искам да бием нафтата на техен терен , за да разберат кой е ботев пловдив.
+4
 
 
Надявам се да няма никакво подценяване от страна на нашите момчета ! Този мач е бонус и сме длъжни да вземем трите точки за на зимуваме спокойно след като разбира се си довършим работата срещу Розова долина и Нафтата. Напред мой БОТЕВЪ !
+4
 
 
Този мач според мен ще покаже готови ли сме да надскочим аматьорските групи! Даже е по-важен от мача с Нафтата си мисля
+4
 
 
момчета има 2 свободни места за мача.който е навит да ми пише :)
+3
 
 
Напред канари, сега трябва да вземем и трите мача до края, Нафтата да направят равен с Ботев Гълъбово и да приключим с 16 точки разлика на полусезона или поне с 14 точки, ако бият Гълъбово.
+11
 
 
Тия созополски "лефери"ще ни скочат здраво.Дадоха мача на Нафтата и сега са се "надъхали" яко заради тях.Нека нафталините не се правят на "ощипани госпожици" че Созопол са играли на "ръба на възможностите си".Отборът на БОТЕВ ПЛОВДИВ е "дразнител" за всички които не могат да повярват че отбора има ХИЛЯДИ ВЕРНИ ФЕНОВЕ които го подкрепят навсякъде,играе и може да играе красив футбол.Това го пиша и за тези които обичат да четат тук и да пускат деклараций.Аз вярвам в отбора като всички вас и смятам че отбора на БОТЕВ ПЛОВДИВ ще бъде победител в този двубой.УСПЕХ КАНАРИ!
+9
 
 
трябва да ги отнесем като куцо пиле домат та те потънаха в класирането и в момента са 10 в класирането очаквам победа искам ги в Пловдив с 3 точки и да попитам мача с розова долина е Пловдив нали и УСПЕХ НА МОМЧЕТАТА да си направят и по един плаж в т'ва топло време :)
+12
 
 
Нека всеки който може да подкрепи момчетата в Созопол. Напред канари ние ще бъдем с Вас.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте как Ботев я прегърна! Огромна "жълто-черна" радост, фенове нахлуха на терена
Зингаревич: Керкез остава със сигурност! Надявам се да печелим още трофеи!
Душан Керкез: Страдахме, но знаехме, че ще дойде нашият момент
Ботев прегърна Купата! "Канарчетата" подчиниха Лудогорец в спиращ дъха спектакъл
Жълто-черно "море" заля улиците на София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: