Томаш с любопитен отговор на въпрос дали се вижда някой ден като треньор на ЦСКА

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
10:49 / 04.04.2024
3521
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш отговори по доста любопитен начин на въпрос дали някой ден се вижда начело на ЦСКА. Специалистът бе спрян от журналисти на излизане от националния стадион "Васил Левски", където тимът му победи вчера ЦСКА-София с 2:1.

Томаш отговаряше на въпросите, докато по същото време фенове на "армейците" скандираха "оставка" срещу колегата му Нестор Ел Маестро.

"Винаги казвам на футболистите, че можем да победим всеки. Явно Локомотив пречи на някой, а ние просто се опитваме да работим и да играем футбол. Това личи и от писаниците, които почват да излизат в пресата. Аз искам повече – искам Европа, искам да се боря за титла", заяви Александър Томаш.

"В последните два мача срещнахме най-добрите отбори в България и мисля, че излизаме от тях с високо вдигната глава. Знам, че ако всички ти пляскат, значи нещо не е наред при теб. Винаги ще има хора, които ще плюят, псуват ... не обръщам внимание на тези неща. Аз съм професионалист и искам да победя всеки един отбор. Дали се виждам някой ден начело на ЦСКА? Виждам се някой ден и мечтая да стана шампион и да работя. Това е нещото в треньорството, което обичам. Но това не зависи от мен", каза още треньорът на Локомотив Пловдив.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).