Лучини и отменен гол закопаха Локо срещу ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (102)
19:56 / 14.11.2010
12972
Локо направи грешна стъпка по пътя си към евроквотите, губейки гостуването си на ЦСКА с 0:1. Единственото попадение за домакините реализира Маркиньос, след удар от аутлинията и нескопосана намеса на Флориан Лучини.

През първото полувреме двата отбора заложиха на сигурна игра и контра атаки. Скандалния съдия Антон Генов пък побърза да оцвети в жълто цялата защита на Локо за груби и не чак толкова груби нарушения. През първата част най-чистото положение за домакините пропиля Александър Тонев. Той получи топката след разбъркване в наказателното поле на Локо и нацели гредата с техничен удар.

В края на полувремето бе и най-скандалната ситуация в мача. Базил дьо Карвальо реализира след центриране от дясно, а съдиите отмениха гола, заради много спорна засада.

През втората част домакините откриха резултата след удар-центриране от нулев ъгъл на Маркиньос, който свари неподготвен Лучини и топката се оплете в мрежата на "черно-белите".

До края "смърфовете" опитаха да изравнят, но пропиляха всичките си възможности. Резервата Раймонди в средата на второто полувреме, сложи топката на главата на Здравко Лазаров, който от непосредствен близост пропиля най-добрата възможност за гол.

 



Виж коментарите (102)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).