Матушев: В оставащите мачове ще се види дали имаме сили за Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
14:00 / 12.11.2010
5381
Двама футболисти ще пропуснат гостуването на Локомотив Пловдив в София на ЦСКА. Това потвърди днес на пресконференция старши-треньорът на "смърфовете" Неделчо Матушев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Габор Ерош и Валери Георгиев няма да попаднат в групата на Локо за мача. Всички останали обаче са здрави и се готвят с настроение, увери треньорът.

"Предстои ни пореден мач за първенството с един от най-силните отбори в България. На нас годината ни приключва със серия мачове с най-стойностните отбори в България. В тези мачове ще видим дали сме готови за това, което всички желаем - да влезем в евротурнирите", каза Матушев.

"През седмицата всички работехме добре, но имахме малки проблеми. Габор страда от херния и ще се подложи на операция. Леки оплаквания има и Вальо Георгиев - двама от нашите футболисти, които до този момент се представяха по най-добрия начин. Все пак за това сме 25 човека, ако някой отсъства, да има достойни заместници. Надявам се всеки един от нашия отбор, който започне или влезе в игра срещу ЦСКА да се представи по най-добрия начин. Искаме да покажем, че Локо играе добър футбол, стремим се във всяка среща да побеждаваме и че имаме аргументи да се противопоставим на всеки отбор в България", завърши Матушев.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).