ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Георги Какалов започна пълноценни тренировки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:04 / 12.11.2010Коментари (19)3943
© Plovdiv24.bg
Нападателят на Ботев Пловдив Георги Какалов започна пълноценни тренировки с тима. Крилото напусна последния двубой на "канарчетата" с Ботев Гълъбово с контузия, но вече е здрав и ще може да играе в протоколния мач срещу пълния аутсайдер в групата в неделя Габровница (Горно Сахране).  Съперникът на Ботев Пловдив е твърдно на последно място, има спечелени едва три точки, държи рекорда за най-малко отбелязани голове и е на второ място в класацията за най-много допуснати.

Ботев излиза срещу Габровница в неделя от 14:30 часа на стадион "Христо Ботев". "Жълто-черните" водят с 8 точки пред втория Нефтохимик, имат и мач по-малко. В сряда е отложеният двубой със Созопол, който ще се играе в Царево. За неделния мач няколко футболисти са под въпрос, сред които Димитър Байрев и централният защитник Ангел Рахов, но мястото им в състава ще се реши в последния момент.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Наистина добра новина. :)
+9
 
 
Мача в неделя да се изиграе спокойно и с умисъл,да се пазят от травми и картони,че истинските мачове идват.АЙЙЙЙЙ КАНАРИ.САМО БОТЕВ
+5
 
 
абе в кво Горно Сахране ще ходите като мача е тука и нека да направят една 10 да видим двуцифрен резултат и шоу за публиката а на контузените по бързо да се оправят
на 12.11.2010 г.
+6
 
 
АИИИИИ КАНАРИИИИИ-НАПРЕД И НАГОРЕ
+6
 
 
какъв паламуд бе брато? тези ненормалници искат 20 лв за килограм.да си го ядът сами.3 паламуда = половин прасе!!!аиде мерси!! иначе само БОТЕВ!!!!!
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 12.11.2010 г.
+5
 
 
Аз мисля, че тези лесно ще ги бием. По-важен е мача със Созопол.
+7
 
 
Умолявам футболистите на Ботев, да бъдат безкомпромисни и да им набутат поне десятка на старозагорските селяндури.Селото се намира на 3 км южно от Стара планина и 5 км северно от Средна гора, в западната част на Розовата долина. На два километра южно от селото преминава главен път №6 София - Бургас. Населението има смесен етнически състав - през 2004 г. от 1575 жители 365 са роми и 287 - каракачани. Има трибуна за 500 човека :))) Та, Какалов и Курдов може да им ввкарат най малко по десет
+7
 
 
Всички в Царево, да подкрепим любимия отбор. Ще бием, ще се разходим и ще си купим паламуд, какво по хубаво от подобна разходка?
+8
 
 
Радвам се, Жоре, че отново тренираш пълноценно. Но внимавай все пак! Би било добре да не го пускат срещу ученичките на Габровница, да го запазят за мача срещу созополските скумрии. Напред, мой Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Кметът прие ботевистите и им благодари за емоцията, фонтанът пред общината бликна в жълто
С плакат "Густо майна" започна шествието на феновете на Ботев, Попето и Балтанов са начело
Наказаха Керкез и двама от героите във финала, общата глоба за Ботев е 13 250 лв.
Строителите на "Колежа": Страхотно представяне и заслужена купа!
Ботев обяви маршрута на "жълто-черното" шествие
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: