Павел Колев напусна Локо, но Гонзо му предложи висок пост в БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:53 / 22.03.2024
3006
Георги Иванов продължава да набира нови попълнения в Българския футболен съюз. Гонзо се готви да предложи поста "изпълнителен директор" на добре познато лице - Павел Колев. От началото на март той официално е без работа, след като напусна същата длъжност в Локомотив Пловдив.

Павел Колев вече се оформи като кадър на БФС - през 2009 година стартира като пресаташе, а в периода 2015-2019 бе зам.-изпълнителен директор на досегашния такъв - Борислав Попов.

Павел Колев е добре подготвен и би свършил отлична работа на Гонзо. Освен безценния практически опит, включително и като изп. директор на Левски, той има и солидно образование, твърди "Тема спорт". През 2016 година Колев е одобрен за магистратурата по европейско управление на спорта (MESGO), като той е първият българин, удостоен с подобна чест.

Михаил Александров пък е сред обсъжданите имена за нов отговорник за националните отбори и технически директор в Бояна. Бившият футболист на Лудогорец бе част от щаба на Димитър Бербатов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).