Атанас Узунов: Всяко действие на Гонзо ще е от полза за футбола ни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:06 / 21.03.2024
2703
Бившият съдия №1 в България - Атанас Узунов, изрази подкрепата си за избора на Георги Иванов - Гонзо за президент на Българския футболен съюз. Според председателя на Общинския съвет в Пловдив назначаването на Иванов ще донесе положителна промяна в българския футбол.

"Познавам Георги Иванов от много години и съм убеден, че всяко негово действие ще бъде от полза за нашия футбол. Неговият опит в детско-юношеския футбол и работата с младежки отбори вече започна да дава плодове. Когато усилията му започнаха да носят резултати обаче, беше поискана оставката на ръководството на БФС“, заяви пред Дарик Атанас Узунов.

Ето какво още каза той по темата:

Може би хората са избрали Гонзо, защото са видели потенциала му и вярват в способността му да постигне резултати. Сега е време да му се даде шанс да докаже себе си.

Аз следя развитието на футбола и виждам реакциите след избирането на Иванов за президент на футболния съюз. Определено заставам твърдо зад неговото решение да подаде ръка на Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров да влязат в ръководството. И ако те постигнат това обединение, мисля, че резултатите много бързо ще дойдат. Лигата на конференциите в момента ни показва, че още сме далече мечтата да се класираме на световно първенство и трябва да извървим пътя пак от нулата до върха.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).