Локо прегази лесно Академик по пътя към Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (108)
16:25 / 06.11.2010
17406
Локо постигна очаквана и убедителна победа над гостуващия Академик (София). "Черно-белите" не оставиха никакви съмнения кой е по-класния отбор на терена и пожалиха своите гости, реализирайки само три от положенията, които създадоха. Точни бяха Драги Коцев, Юнес Бенжелюн и Базил дьо Карвальо. С тази победа "смърфовете" отново се върнаха на коловоза, водещ към местата в евротурнирите, особено след поредната издънка на Черноморец. "Акулите" стъпиха накриво при гостуването си на Берое, завършвайки 0:0 и заемат второто място само с две точки повече от Локо, преди останалите мачове от кръга.

В началото на двубоя гостите се опитаха да упражнят натиск, но мераците им набързо бяха попарени. Още в 11-та минута Здравко Лазаров проби от дясно и пусна топката успоредно на гол линията, където Коцев дебнеше за дебютното си попадение с фланелката на Локо.

До края на полувремето "черно-белите" създадоха още няколко чисти голови положения, но Карвальо и Саканоко ги пропиляха.

Пропуските продължиха и през втората част, за да се стигне до 79-та минута, когато Дани Кики центрира, а заелия добра позиция в наказателното поле на гостите Бенжелюн реализира за 2:0.

В продължението на двубоя класиакта бе оформена от Базил дьо Карвальо. Сенегалецът вкара поредното си попадение с фланелката на Локо, реализирайки заканата си, че ще изведе "черно-белите до местата в Европа. Какви планове още крои Карвальо за представянето си пред пловдивската публика, четете или гледайте само ТУК!



Виж коментарите (108)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).