ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев: Срам, падението ще продължи! Гонзо - вън!
Автор: Стойчо Генов 11:49 / 17.03.2024Коментари (13)11306
© Plovdiv24.bg
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив използва официалната си страница във Фейсбук, за да излезе с доста гневна позиция. Повод за реакцията на феновете е конгресът на БФС, на който бе избран Георги Иванов - Гонзо за президент на футболната ни централа.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на КПБП:

Уважаеми Ботевисти,

Днес Ботев се изправя в поредна битка, а ние трябва да продължим още една, за да има футбол в България, за да можем да ходим с внуците си по стадионите, както сме ходили с нашите дядовци. В петък станахме свидетели на поредната гавра с футбола в България.

Думите не стигат да изразят достатъчно силно разочарованието и погнусата, които изпитваме след избирането на Георги Иванов - Гонзо. Но те и на него не му стигат по принцип, затова поне се е научил да чете. Искаме да се запитате - какво е постигнал този индивид във футбола, какво е постигнал в живота, как говори, къде е работил до сега????

Като си отговорите на тези въпроси, ще ви стане ясно, че гласовете са точно преброени - за да няма шанс за промяна на балотаж и още по-тъжното е - за да няма футбол в България.

Стига вече! Този избор е срам за всеки, който се занимава, обича или подкрепя българския футбол. Призоваваме всички организирани привърженици да изразят позиция и да се предприемат съответните действия. С такъв избор промяна няма, падението ще продължи!!! Гонзо - вън!!!
Още по темата: общо новини по темата: 218
12.04.2024
11.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
02.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Интересно поддръжниците на Бербатов дали знаят каква диплома има той,или Мартин Петров.За три години друго освен да плюе нищо не показа.Много ми прилича на Киро,Асен и всички променящи се,които лежаха по улиците ,а сега са се прегърнали с предните.
0
 
 
Промяната започна в държававата .Сега е ред на футбола начело с Гонзо.Ще има промени ,но къде първо ?
0
 
 
Фен съм на Локо Пловдив и напълно подкрепям всичко написано.Този неграмотник не може да ръководи една градска тоалетна,а ще ми ръководи футбола.Как може да се махнат хора които са се доказали от екипа на Бербатов и да изберат този индивид....
-4
 
 
Съмнение няма. БФС шайката се самопроизведе. Гонзю се навеждаше на Перуката, Домуса и Венци Прасето, а сега щял да е “честен и открит”. Пародията ще продължи за сметка на всички фенове и футболисти. Да попитам Бултеасите като споменават “морал”: Колко е морално да се навеждате на криминален Путински отпадък и доказан измамник?
0
 
 
Георги Иванов беше избран убедително и напълно законно! Това го призна самият Бербатов. Стига се излагайте. Бврбатов и компания за 3 години не успяха да убедят футболните хора, че те са правилните хора за футболът ни. Могат да се сърдят само на себе си. Успех на новият шеф на БФС.
0
 
 
Инданците цял живот са подкрепяни от съдии и футболната мафия, пред кого се правят на много читави. Не плащат на уволнени футболисти и треньори. Цял живот лъжат и мажат на хората кусури намират. Селска сган.
-3
 
 
Разочарование и погнуса изпитахме и когато Локото ни асфалтираха с шесте бахура...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: