Бербатов: Уважението значи много! Важно е обединение за развитието на българския футбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:51 / 15.03.2024
2460
Димитър Бербатов застана пред делегатите на БФС по време на конгреса и изнесе своята реч, която продължи точно 5 минути.

Ето какво заяви бившият играч на Манчестър Юнайтед, който призова делегатите на УЕФА и ФИФА да бъдат активни, докато тече гласуването:

"Благодаря, че сте тук. Както виждате, все още усещаме предстартовата треска, вълнуваме се, че решенията днес са ключови за бъдещето на българския футбол. Ние вече 3 години се борим за промяната и денят настъпи. Всеки от вас ще направи избора, който смята за удачен."

"Аз и екипът ми обиколихме страната за трети път, говорихме, водихме дебати, бяхме критикувани, което е нормално. Обединеността, която ние търсим, започва с вас. Вие решавате, вие сте върховната власт. Във ваши ръце е бъдещето на футбола, затова трябва да сте обединени и знам, че сте, показвали сте го. Както сме ние, аз, Мартин и Стилиян, като юмрук. Това трябва да показва силата на трима ни като екип. Затова толкова дълго време сме заедно и ще продължаваме да бъдем заедно“.

"Ще видим кого ще предпочетете, кой ви е убедил и ви е оказал нужното уважение. Сред вас има хора, които са много по-възрастни от мен. Уважението все още значи много, показвахме ви го в последните 3 години и ще ви го показваме и занапред, ако бъдем избрани."

"Аз, Стилиян, Мартин и нашият екип. Достатъчно говорихме, достатъчно дълъг ден е, ще бъдем изморени. Чули сте всичко. Важно е да се обедините за развитието на българския футбол и вашето решение е ключово днес."

"Тези, които присъствате, решавате съдбата на българския футбол, на кого да поверите тази съдба и да кажете - ти си за по-доброто на нашите деца, които идват след нас. Успех на кандидат-президентите и нека по-добрия и по-доблестния да победи и ще му пожелаем успех“.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).