Михаил Касабов: Не мога да обещая промяна с магическа пръчка! В новия изпълком ще има шест члена от настоящия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:37 / 15.03.2024
1593
Първият кандидат за президент на БФС, който говори пред делегатите на конгреса, беше Михаил Касабов.

Ето какво заяви дългогодишният член на футболния съюз:

"Повечето от вас ме познават и знаят, че не обичам да говоря дълго. От 45 години съм свързан с българския футбол, в последните 28 години съм вицепрезидент на БФС, отговарящ за международната дейност."

"Не мога да ви обещая промяна с магическа пръчка, но ако получа вашето доверие, ще изпълня обещанието ми. Ще има 6 члена на Изпълкома, които и досега са били, както и 8 нови членове, но няма да има ръководители на футболни клубове."

"Така е в повечето от страните в Европа и ние трябва да се стремим натам. БФС трябва да се съсредоточи върху аматьорския и детско-юношеския футбол."

"Методично и постоянно да подпомага детско-юношеския футбол, за да изгради поколение, които да премине в професионалния футбол."

"Купата на България може да бъде върната във футболния съюз, както е в повечето страни. Ако бъда избран, ще инициирам широка дискусия, за да чуем идеи, с които да върнем българския футбол там, където беше."

"Нека си припомним и какво ни пожелаха гостите от ФИФА и УЕФА – обединение. Всички заедно можем и ще помогнем на българския футбол."

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).