"San Paolo" измъкна трите точки от "Old Boys"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:44 / 28.10.2010
1798
Под неспиращия дъжд, изсипващ се снощи, отборите на "Old Boys" и "San Paolo" изиграха отложената си среща от седмия кръг на Аматьорската футболна лига на Пловдив ППАФЛ. Максимално затруднени от дъжда, двата отбора показаха добър футбол, като противно на очакванията нямаше сериозни грубости по време на играта. Първи в обстановката се ориентира Александър Александров (San Paolo), давайки преднина за своя отбор с гол във втората минута на срещата. Домакините отвърнаха на удара, изравнявайки в осмата минута чрез Станислав Даленски (Old Boys). Втори гол на Александър Александров в 19 минута даде преднина на гостите, която бе заличена само две минути по късно от "Old Boys". Автор на изравнителното попадение бе Андреан Георгиев в 21 минута. Малко след това попадение съдията на срещата показа жълт картон на Веселин Димитров (San Paolo). Домакините тръгнаха да се възползват от численото си преимущество. Това оголи тяхната защита, от което в 23 минута се възползва голмайстора на "San Paolo", регистрирайки своя хеттрик в срещата. При този резултат дойде почивката.

През второто полувреме играта се изнерви. Футболистите губиха повече време в разправии със съдията и по между си, от което се изгуби красотата на играта. Положения имаше и пред двете врати, но бяха в пъти по-малко и по-зле организирани от първото полувреме. Едва в края на срещата San Paolo" успяха да изиграят сполучливо една добра атака, след която се стигна до гол на Николай Александров (49мин). Това бе и последното попадение в срещата, краен резултат "Old Boys" - "San Paolo" 2:4.

"San Paolo" поведоха класирането в група 3 с 18 точки, а "Old Boys" са шести с 9 точки. Повече подробности ще откриете на: www.ppafl-bg.com.

Тази вечер от 21 ч. на СК Оптимум ще се изиграе отложена среща от седми кръг в група 2. Един срещу друг се изправят третия във временното класиране "Hamptons" срещу шестия "Trapezica".



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).