Ботев срещу Спартак - битка на терена, приятелство по трибуните, една цел - победа за купата!

Автор: Тодор Благов
Коментари (1)
07:00 / 27.02.2024
3953
Ботев (Пловдив) приема Спартак (Варна) в четвъртфинален мач от турнира за Купата на България. Двубоят е днес от 17:30 часа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

"Канарчетата" влизат като абсолютни фаворити в срещата. "Жълто-черните" се представят силно в своя дом, като всичко друго освен успех за пловдивчани би било голяма изненада.

В исторически план двата клуба са неизменно свързани, особено що се отнася до фенските им групи. Многократно през годините "жълто-черни" и "сини" са демонстрирали приятелските си отношения, а съдбата на двата клуба често се е преплитала.

Спартак (Варна) пристига в Пловдив, замесен в тежка битка за промоция в Първа лига. В последния кръг на второто ниво на родния футбол, "соколите" се наложиха с 1:0 при визитата на Бдин (Видин).

Ботевистите стартираха лошо 2024 година с поражение от Крумовград, след което се поправиха и взеха успеха с 2:0 над Етър (Велико Търново).

Двубоят между Ботев и Спартак ще бъде ръководен от Стоян Арсов, с помощници Иво Колев и Мартин Венев. За системата VAR ще отговарят Васимир Ел-Хатиб и Георги Минев.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).