Гигант (Съединение) издигна футболен агент за шеф на БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:24 / 23.02.2024
1634
Третодивизионният Гигант (Съединение) издигна Петьо Костадинов за кандидат за президент на БФС. Това стана ясно по време на пресконференцията в БТА, където беше представена кандидатурата на футболния агент.

"На свое заседание на 14-ти февруари 2024 г. Управителният съвет на сдружение ОФК Гигант Съединение взе единодушно решение да издигне кандидатурата на господин Петъо Борисов Костадинов за президент на Българския футболен съюз на насрочения за провеждане на 15-ти март 2024 г. извънреден Конгрес на Българския футболен съюз. Пълният комплект от документи ще бъдат официално входирани днес в деловодството на Българския футболен съюз", сподели президентът на Гигант Съединение Добри Козарев.

Петьо Костадинов е осмият кандидат за президент на БФС, чиято кандидатура официално е издигната. Останалите са Михаил Касабов, Георги Иванов-Гонзо, Димитър Бербатов, Георги Градев, Христо Крушарски, Манол Иванов и Илиан Стоянов-Коловати.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).