ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пловдив с нова победа при "младшата", съдия ги подготви за Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:55 / 25.10.2010Коментари (1)1759
© LPortala.net
Юношите водени от Красимир Димитров победиха съименниците си от София с 0:2 като гости на ужасния помощен терен в квартал "Надежда". Странно или не, но реферът Пресиян Коев изгони двама футболисти в черно-бял екип, при това в последните три минути на мача, който спокойно си вървеше към сигурна победа за гостите. В 77-ата минута наританият Радоил Георгиев поиска разрешение да се върне на терена, като направи крачка в игрището. Помощник-рефера Младен Маринов сигнализира и издейства на десния бек официално предупреждение, което бе второ за него. Две минути по-късно червения цвят видя и десния бек Атанас Панайотов, който вледе остро в краката на противников състезател и също дублира жълтия си картон в повече от решен мач.

Теренът, който мнозина определят като най-ужасния в цялата елитна юношеска група до 17 години, направи непредсказуем играният днес двубой. Неслучайно срещата между Локо Сф и Левски е отлагана на два пъти и още не е проведена, а Спартак Пд инкасира една от двете си загуби именно срещу столичните "железничари".

Логично двете попадения за пловдивчани паднаха при идентични статични положения. Преди това двубоят се движеше равностойно. В 14-ата минута Станислав Йорданов отправи първия опасен удар встрани от вратата на домакините. Четири минути по-късно Бранислав Грозданов на свой ред застраши мрежата на Георги Римпопов, но вратарят отрази ударът с глава, а нападателят Йордан Пенев дотича и предотврати головата добавка. В 24-ата минута Петър Челебиев направи 50 метров пробив отляво и завърши с опасен диагонален удар, спасен от Даниел Гяуров. В ответната атака сигурният Римпопов увисна при една висока топка и това се оказа почти фатално. За щастие Радоил Георгиев и Костадин Райчев със задружни усилия изчистиха на два пъти кълбото от голлинията. В 27-ата минута локомотивци изригнаха след отлично изсипана от фаул топка, при която Запрян Запрянов намери в купа от играчи капитана Христо Стамов и той с глава продължи в мрежата на противника. В 35-ата минута резултатът бе удвоен, като този път Мартин Кехайов изсипа кълбото пак от пряк свободен удар, но този път Петър Челебиев с глава не сгреши.

След почивката опасностите пред двете врати не секнаха, но до края на мача Римпопов бе сигурен в действията си. Станислав Йорданов и Христо Стамов пък пропуснаха да направят резултата класически. Пет минути преди последния съдийски сигнал левия бек Атанас Панайотов изненадващо се озова сам срещу вратаря на Локо София, но нямаше късмет да се разпише, въпреки че за миг бе сам пред опразнената врата. До края главния съдия реши да се прави не интересен и да изгони двама играчи от селекцията на Краси Димитров.
Предвид изнервената обстановка заради действията на съдията след края на мача не мина и без искри между публика и футболисти на Локо Пловдив, но до по-сериозни сцени така и не се стигна.

Източник: LPortala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Браво на Локо Пловдив! Няма ли да се спре с тая корупция, която ни пречи да гледаме играта, наречена Футбол мама му стара!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: