Стефан Костадинов се върна в групата на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
15:37 / 23.10.2010
8473
След продължително лечение на контузия Стефан Костадинов се завръща в групата на "Ботев" Пловдив за мачовете в първенството, съобщи официалният сайт на клуба. Крилото попадна в разширения състав за двубоя с "Родопа" (Смолян), за първи път след травмата в коляното. Костадинов не е играл от края на месец август, като последното му участие бе в мача с "Чирпан" от 3-ия кръг.

Марин Бакалов едва събра 18 здрави играчи за срещата утре. По различни причини наставникът на "канарчетата" не може да разчита на Николай Манчев, Иван Площаков, Светослав Асенов и Пейо Батинов, както и на наказания Антон Огнянов и наскоро оперирания Иван Танчовски. Макар и с настинка в групата влезе вратарят Петър Стоичков, който пропусна днешната тренировка. Тя приключи по-рано за Илиян Христов, който навехна десния си глезен, но въпреки това Бакалов включи и него в групата. Тази сутрин "канарчетата" направиха и отборната снимка за календар за 2011 година.

В разширения състав попаднаха следните футболисти: Илия Николов, Петър Стоичков, Васил Василев, Петко Фанев, Илиян Енчев, Владо Байрев, Ангел Рахов, Васил Гуджев, Недко Миленов, Роналд Донев, Красимир Кръстев, Димитър Байрев, Стефан Костадинов, Илиан Христов, Ридван Хаджифейзула, Стефан Учиков, Георги Какалов и Атанас Курдов.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).