ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Присъдиха служебна загуба за Нефтохимик с 5:0
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:45 / 22.10.2010Коментари (46)4081
© Plovdiv24.bg
Служебен резултат 5:0 присъди Спортно-техническата комисия към Зоналния съвет на БФС - Пловдив за срещата Свиленград - Нефтохимик. Това съобщиха от ЗС днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Припомняме, че срещата бе прекратена в 65-ата минута при резултат 2:2. Тогава при изключително спорно отсъждане, съдията зачете гол за домакините от Свиленград, за който футболист асистира с ръка.

След попадението футболистите на Нефтохимик вкупом скочиха на реферите да оспорват попадението. По тяхно решение обаче двубоят бе прекратен. При такива ситуации обикновено се присъжда служебна победа, като по правилник за отборът - победител се присъждат 3 гола над вкараните до момента, а на отбора - виновник за прекратяването на двубоя се анулират головете.

Така след 12-ия кръг Ботев Пловдив вече води с 8 точки пред Нефтохимик. "Канарчетата" са с актив от 34 точки, докато "шейховете" са втори с 26. Следват ги Родопа и Арда с по 25. Именно срещу тези два отбора ще домакинстват тази неделя Ботев и Нефтохимик.
Още по темата: общо новини по темата: 1
22.10.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Наказанието е малко нечестно относно головете. Поне да беше 2-3 не 5.
на 23.10.2010 г.
+1
 
 
Няма го Саддама в БФС да им помага ! Така е времената се менят !
на 23.10.2010 г.
+1
 
 
Най-накрая да има едно свясно мнение! Писна ми да гледам как се нареждаме с канарите, заради утрепките от зоналния съвет!
+7
 
 
Жалко е че отбори като Ботев,Нефтохимик,Ботев Враца,Етър,Дунав и прочие,отбори с хиляди фенове милеещи за отбора,кретат в Б и В групите,а псевдоотборчета като Академик София,Литекс,Славия,Калиакра и Сливен са в групата на "майсторите". Пожелавам успех на Нефтохимик заради феновете му.Заслужават го момчетата.И дано този сезон и двата отбора влезнем в "Б" група.
0
 
 
Ей мазути ли сте,нафталини ли сте??!!Като доиде време за мача с вас,незнам как ще ни поберете на това СЕЛСКО ИГРИЩЕ!Като дойдем 2000-3000 хиляди,което е нормална цифра за нашата агитка при гостуване,май вие ще се чувствате гости!То това си го знаете и вие още от сега!!!!БОТЕВ-ЗАВИНАГИ!!!!!
+4
 
 
сега ним остава единствено да си доиграем пасрвенството с чест и красива игра на100%срещу първите 5 успех момчета ние сме с вас
0
 
 
ХИХИХИ BLUE ШАРКС FOREVER "Съгражданино" в синьо, от изумително правилния ти словореден правопис някак не става ясно какво си решил да ПРОСВЕТЛИШ нас - плямпащите мазути. Прояви милост и "нащракай" още един пост с МЪДРОСТИ.....
-5
 
 
Еми нямам думи вече да се радвам, защо за това,че някакви псевдолидери в София са решили да развалят може би едно наистина истинско дерби за промоция за влизане в б група .Абе да си е....т май.....те. Но все пак мазути не тъжете толкова 1.мястото винаги ви е било там и 2. все някой ден и на вашата улица ще изгрее слънце,а и 3. Много плямпахте ,че до година се връщате ама май няма да е тази.Все пак УСПЕХ.ХИХИХИ BLUE SHARKS FOREVER
+9
 
 
Пичове от Бургас и Пловдив- то не е само съдийството - това е един комплекс от факти , събития и мероприятия ,целящ унищожаването на местния патриотизъм, унищожаващ всичко различно от синьо и червено и всичко това е започнало още преди 65 години- но в последните 10-15 придоби невероятни размери! Унищожава се всичко което се опълчи на синьо-червената лумпенизарана пихтия която заля цялата страна! Унищожиха се центровете в Добрич, Бургас ,Велико Търново, Пловдив, Стара Загора и Сливен бяха на почти нашето положение- дава се път на знайни и незнайни селца и паланки, които даже не довъшват първенствата ,но те са удобен пълнеж на А и Б групите и удобни за тотобизнесмените- нямат фенове нямат история и ако се затрият никой не мрънка- важни са само удобните за Левски и ЦСКА резултати и тотото да вързва! Но сатрапите на Българският футбол сами попадат в капана защото няма от къде да крадат футболисти както едно време и да се тупат в гърдите как прославяли България и какви евробойци били- пък сега са еврочували - койти не ги е хванал той не ги е отупал!
+12
 
 
Репъблик ъф Бургас е неимоверно прав - поздравявам го за мнението! Това със съдиите са дребни неща. Къде е играта, къде е базата, къде е треньорът, къде са и още и още... Без да се обиждат нашите фенове искам да кажа, че с Ботев реално не можем да се сравняваме, а и няма защо. Ние си имаме нашите достойнства, те - техните! Живи и здрави да сме, да си обичаме отбора, да вярваме в бъдещето и никога да не прекланяме глава.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Славия се раздели с бивши играчи на Локо и Ботев
Балтанов подписа нов договор и се снима с Платек
Ботев прикани феновете да се снимат с купата
Юноша на Ботев изигра последния си мач в Косово
Ботев дава нови договори на двама титуляри
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: