ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив загуби с 0:2 в пловдивско дерби с Векта при "младшата"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:44 / 18.10.2010Коментари (0)1211
© LPortala.net
Слаб мач изиграха юношите младша възраст в пловдивския сблъсък между Локомотив и Векта от 11-тия кръг на елитната юношеска група до 17 години, в който Локо загуби с 0:2. След страхотния мач в Правец срещу Чавдар (Етрополе) преди седмица, възпитаниците на Красимир Димитров  видимо подцениха с година по-малките представители на другия състезаващ се в черно-бял екип отбор в града под тепетата. Едва ли отсъствието на капитана Христо Стамов, който изтърпява наказание може да послужи за извинение за продукцията им. "Смърфовете" домакинстваха на съперника си на новоизградената и поддържана в отлично европейско състояние база на "Европейски колеж" в село Оризари, при това на отличен за метереологичните условия през последните дни терен.

Още във 2-рата минута защитата пред Георги Римпопов не действа съсредоточено и позволи на Стефан Цонков да открие резултата с гол от съблекалните. Вместо да мотивира играчите в черен екип, паниката в редиците на "смърфовете" завладя почти всички играчи. Единствено Станислав Йорданов и капитанът Николай Петков се хвърлиха здраво в битката на терена, както и в търсенето на идея в играта. Едва в края на полувремето Петър Челебиев се озова по-близо до противниковата врата, потърси остър пас покрай аут-линията, но не се намери негов съотборник да довкара в мрежата.

Безсилието в редиците на локомотивци принуди старши-треньора Красимир Димитров да извърши всичките си смени още на почивката, като четири промени може би не се оказаха достатъчни, за да извадят от терена всички бездушни футболисти. Единствено включването на Запрян Запрянов даде импулс в играта на домакините, като негов опасен удар от фаул от близо 30 метра изпробва рефлекса на вратаря Ангелов. Още в следващата атака обаче всичко рухна, след като Мартин Здравчев бе оставен да се откъсне сам срещу Римпопов и майсторски удвои. Единствено Никола Николов бе по-близо до гола във вратата на Векта, но в случая включилия се като резерва нападател направи по-трудното и от метър не уцели подадената от Йорданов топка. Наттискът на железничарите се изрази единствено в няколко удара с глава над вратата на гостите на Челебиев и Райчев. От другата страна играчите на Векта можеха да направят резултата класически, но пропуснаха от доста чисти положения. В 67-мата минута единствения официално предупреден от съдията играч, показа среден пръст на рефера и заслужено видя втория жълт и съответно червен картон. Въпреки претенциите на гостите от Векта, опитния Асен Николов свири срещата авторитетно и не ощети нито един от двата отбора.

Източник: LPortala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: