Камбуров: Еду ни уволни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
14:47 / 17.10.2010
7922
Помощник треньорът в представителният на Локо (Пд) Васил Камбуров разкри кой е издал заповедта за уволнението му тази сутрин.

"Едо ни извика с Петър Пашев и каза, че решението е лично негово. Нито Коко Динев, нито Бонев и Узунов имали пръст в нашето освобождаване. Мотиви Едо не изтъкна, каза само, че отговорността е изцяло негова. Предложиха ми да остана на работа в школата, но аз отказах. Огорчен съм", отсече пред Топспорт вратарят-шампион със "смърфовете".

"Решението си е решение, аз приех да се върна в школата като треньор. Не знам дали ще бъда треньор там или ще заема някакъв друг пост, но оставам в клуба", съобщи за Топспорт Петър Пашев.

"Наистина не знам нищо по въпроса. Сутринта минах през стадиона да си взема лекарствата, които забравих и се прибрах вкъщи. Утре ще знам подробностите", заяви от дома си в Брестник Атанас Узунов.

Ераносян изчаква изтичане на наказанието му от УЕФА, но по всички личи, че вече е взел цялата власт на "Лаута" от собственика Коко Динев.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).