В "Марица" не правят трагедии след загубата от "Аполон" за "Чалъндж къп"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:18 / 12.10.2010
1776
Никой във волейболен клуб "Марица" не прави трагедии от загубата с 1:3 от кипърския "Аполон" в първия мач от европейския клубен турнир "Чалъндж къп". Това обяви изпълнителният директор на жълто-сините Стоян Гунчев-Чугуна.

"Какво да се прави, животът продължава. Момичетата играха мобилизирано, но явно нямахме ден. Гледаме колкото си може по-бързо да забравим неприятната загуба от "Аполон" и да вървим напред. Сега мислим как повече да мобилизираме момичетата за реванша в Лимасол, защото там нищо не се знае", коментира Гунчев.

"Вече ми мина от загубата, макар още да ме е яд. Гледаме бързо да преодолеем загубата, няма време и място за униние, защото реваншът е само след няколко дни. Все малко не ни достигаше в първия мач, за да измъкнем победи в два от геймовете, но понякога това малко може се оказва доста голямо", допълни старши треньорът на Марица Иван Петков.
Маричанки тренират на пълни обороти и в добро настроение. Всички в отбора се настройват за успешен реванш в Кипър.

Той е следващата неделя, като в него на жълтите-сините от Пловдив е необходима победа, за да доведат спора до решаващ златен гейм.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).