Разликата на върха във "В" група се запазва, Арда излезе от тройката

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
18:35 / 10.10.2010
4870
Разликата на върха в Югоизточната "В" група като очертаващите се като основни конкуренти Ботев и Нефтохимик се запази 5 точки, след като и двата отбора постигнаха победи в 11-ия кръг. "Канарчетата" надиграха Арда Кърджали, които преди този кръг бяха трети в класирането, с 2:0, докато Нефтохимик разби Тунджа Ягода със 7:0. С тази загуба Арда слезе на четвърто място, а трети отново излезна тимът на Ботев Гълъбово, на две точки зад Нафтата. Гълъбовци победиха малко щастливо Марица с 2:1 у дома. След тях с по 22 точки са Арда, Созопол и Родопа.

Ботев и Нефтохимик се очертават като единствените сериозни конкуренти за първото място. Преди и в началото на шампионата амбиции имаха Созопол, Ботев Гълъбово, Арда, Тунджа Ягода, дори Гигант, но всички се провалиха във важните си срещи. 

В следващия кръг е пловдивското дерби на "В" групата Марица - Ботев. Нефтохимик пък гостува в Свиленград. В друго дерби на върха третия Ботев Гълъбово гостува на преследвача си Родопа. Преди неделния кръг, през седмицата ще се изиграят срещи от Аматьорската купа. Ботев играе със Сокол Марково, Марица гостува на Чернозем, а Нефтохимик гостува на Ахелой.

Статистика от мачовете и класиране в Югоизточната "В" група можете да видите в раздела "Статистика" нa Plovdiv24.bg.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).