Преговорите с Манчев и Какалов за Ботев продължават

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (59)
15:07 / 08.10.2010
8936
Продължават преговорите между Ботев Пловдив и двама от бившите футболисти на тима, които има вероятност да облекат отново жълто-черния екип. Това съобщи Марин Бакалов на пресконференция днес, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Днес се видях с Георги Какалов. Трябва да проверим кога му са последните мачове, трябва да му се изиска и жълтата карта следващата седмица. Ситуацията с Николай Манчев е подобна. Тези неща обаче ще ги уреждаме другата седмица. За мен е важно, ако има договорка, да знам че на тези хора мога да разчитам в дългосрочен план. Нямаме възможност да подпишем професионални договори, но ще разчитаме на дадена дума", заяви Бакалов.

"Все още не сме стигали до етап, в който да се поставят условия. Запознах се с тяхното състояние. Манчев още има да оправя някакви документи, ЦСКА са подали от тяхна страна документите си в БФС. Няма проблем да тренират с нас. Дори да останат в отбора, те няма да започнат веднага, защото са нови в отбора и въпреки, че имат качества, ще им трябва време да се сработят. Аз искам да знам, че мога да разчитам на тях в дългосрочен план, защото ние градим отбор за бъдещето, а не за 15-20 дни", заяви Бакалов и добави: "Нови футболисти на проби може да идват винаги, въпроса е дали ще намерим такива свободни агенти, които искат да дойдат в Ботев."


Виж коментарите (59)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).