Без здравословни проблеми в Ботев преди мача с Арда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
14:57 / 08.10.2010
3786
Няма нови контузени или оплакващи се от сериозни травми футболисти в отбора на Ботев Пловдив след срещата със Свиленград. Това разкри старши-треньорът на тима Марин Бакалов на редовната пресконференция преди неделния мач с Арда, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Извън групата поради контузии остават единствено Стефан Костадинов и Иван Танчовски, които вече не са с отбора повече от месец и половина поради травми.

"Отборът на Арда е един от добрите отбори в групата, резултатите им го показват. Те и на чужд терен показват голяма част от своите силни качества - мого са хомогенни и обединени. Не смятаме, че мачът ще мине леко. Това от което винаги се страхувам е в отбора да има подценяване. Има такъв момент, с оглед на преднината, която натрупахме пред основните конкуренти. Надявам се да изиграем мача така, както искаме, за да спечелим и да зарадваме публиката", заяви Бакалов.

"В някои футболисти има умора, но всички са здрави. Има още два дни до срещата, дано успеем да се възстановим. Единствено трайно контузените Иван Танчовски, който лекува ахилеса и Стефан Костадинов са извън групата. Той вече тренира с топка и се надявам скоро да се възстанови и да можем да го ползваме", каза още Марин Бакалов.

"Аз не искам отборът да се успокоява - без значение дали водим 5 или 10 точки, ние изискваме да побеждаваме и да играем на максимума. Не мога да отрека, че момчетата се стараят във всяка тренировка и в мачовете, но има още доста неща, които трябва да променяме в играта си", довърши Марин Бакалов.

Старши-треньорът на Ботев коментира и предстоящия двубой на националния отбор на България с Уелс: "Иска ми се да е положителен резултатът. Винаги като има нов треньор има импулс в играта, но според мен резултатът ще е равен."


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).