ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Локо победи с 2:1 Спартак в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:31 / 08.10.2010Коментари (51)10710
Саканоко взе участие в контролата
Локомотив победи с 2:1 Спартак в контрола, играна на градския стадион "Пловдив", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Головете вкараха Красен Трифонов и Рангел Абушев. За Спартак се разписа Филип Чипчев в края на мача. В контролата участие взе котдивоарецът Басалия Саканоко, който пропусна половината есенен полусезон, докато си оправи документите, за да може да бъде картотекиран. Договорът му изтича зимата и той няма много време да докаже, че става за Локо. Сред любопитните лица по трибуните бяха собственикът на "черно-белите" Константин Динев и Едуард Ераносян. Относно Едо, Коко Динев каза единствено "Ераносян винаги е бил тук в Локомотив и винаги е бил вариант за треньор".

Срещата премина в по-спокойно темпо. В нападение за Локомотив в началото играха Николас Раймонди и Басалия Саканоко. Първото полувреме завърши без голове - 0:0. Все пак Саканоко създаде няколко добри възможности, като често си сменяше позицията и търсеше топката. Той застраши вратата на Спартак на 3-4 пъти, но вратаря си бе на мястото. Най-чистото положение бе в края на мача, когато една малко изненадващо преминала през няколко фуболисти топка попадна в него, на 5 метра от голлинията, и той с мигновен шут с левия крак стреля, но ударът прелетя високо в аут.

През второто полувреме паднаха и трите гола. Почти всички футболисти и на двата отбора влезнаха в игра. В 57-ата минута резултатът бе открит от Рангел Абушев. Той се възползва от хубав пас на Габор Ерош и вкара за 1:0. Отново Рони имаше шанс да вкара втори гол 20-ина минути по-късно с глава, но Стефан Стойчев спаси. Габор Ерош пък удари греда директно от пряк свободен удар. В 77-ата минута бившият футболист на Спартак Красен Трифонов вкара втори гол. Той се измъкна сам срещу Стойчев и с техничен прехвърлящ удар вкара за 2:0.

В края на мача Спартак върна едно от попаденията. Филип Чипчев получи хубав пас от Йордан Христов и с точен удар под гредата не остави шансове на Стоян Ставрев, който бе третия вратар на Локо в този мач, след като двубоя започна Флориан Лучини, а през втората част в игра влезе Тодор Тодоров.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
да съгласен съм с папагала. оставете ги циганите да се радват там у ве групата и не ги коментирайте хахахаха да се пъчат колко са велики по селата. цял живот да си сотанат там мангалите
-1
 
 
Абе приятели... не се занимавайте с циганите ....!! Не заслужават вниманието ни! Кво изобщо ги коментирате! Нека се радват там!
+1
 
 
Папагалите скапани не разбраха ли ,че там където се коментира Локо пд те не са желани.Същото се отнася и за нас не влизайте в сайтове на селския тим.Не се приравнявайте с тях тес а един аматьорсски тим от Ботеу-сопот
+3
 
 
Трябва да се съсредоточим за мача с Берое защото няма да е лесен. Беройци са симпатичен отбор , но поне на този етап не трябва да има милост и трябва да приберем 3-те точки на всяка цена!
+3
 
 
Ето няколко изказвания на хора, чиито мнение се отразява публично и има стойност - "Всеки отбор и президент може да купи много футболисти, но такава публика, каквото има отборът на Локомотив (Пд), не може", заяви Ивелин Попов"!!!"Новото попълнение на Локо (Пловдив) Здравко Лазаров заяви след победата над Спортист с 3:0, че публиката на сегашния му отбор е номер 1 в България.Plovdiv24: ""Много е приятно да станем шампиони тук, пред най-добрата публика в България", това заяви капитанът на новия шампион на страната Ивелин Попов след победата на Литекс над Локо Пловдив. След като отпразнуваха със своите фенове победата и титлата, футболистите на Литекс поздравиха и агитката на Локомотив, която 90 минути подкрепяше футболиситите в черно-бели екипи, въпреки негативния развой на срещата."Мечечиев: И чужденците разбраха какво означава публиката на Локомотив".Може да се дават безброй такива мнения за публиката на Локо ПД! Не ни интересува, какво мисли за Нас жълто-черното малцинство в града ни.Тях ги познават по села и паланки, а хората които говорят за публиката на Локомотив Пловдив ги познават всички!Слушам изказвания от феновете на втория отбор в града ни Ботев,че събирали много публика на стадиона си.Не се учудвам, че събират по 2-3 хиляди, понеже отбори от "В" група представляват дразнител за клуб като Ботев.Нали все пак и новосформирания Ботев в момента е аматьорски тим.За нас Дразнители са Левски, ЦСКА и Литекс...с тях ни бройте публиката!Какъв дразнител за нас могат да бъдат отбори от втората половина в класирането на "А"гр. че НИЕ СМЕ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
+5
 
 
МОЛЯ КОМЕНТАТОРИТЕ ОТ ..В.. ГРУПА ДА НЕ КОМЕНТИРАТ ЗАЩОТО КЪДЕ СМЕ НИЕ КЪДЕ СТЕ ВИЕ
+6
 
 
Ето така се процедира във Локо тихомълком крачка по крачка и ще постигнем целта!Браво на Коко!А относно писанията за фенове публика и т.н.ето ви официална статистика!И друг път прочетете преди да пишете във темите на Локо! "Черно-белите" фенове са водещи в България по организираност. Всички нови движения сред европейската футболна субкултура за първи път се въвеждат в страната именно от почитателите на пловдивския клуб. Неслучайно и първият организиран клуб на привърженици (фенклуб) в България е този на Локомотив Пловдив. Той е официално основаван на 11 май 1988 г. и официално се счита за най-стария в страната. Рекордни посещения 1. Рекордът за най-голямо домакинско посещение на мач принадлежи на "Локомотив Пловдив 1936". През 1981 г. "Локо Пловдив" играе дербито си с "Берое" (Стара Загора) пред 50 000 (!) зрители на стадион "9-и септември" (сега "Пловдив"). Пловдивският любимец с Христо Бонев в състава си бие с 2:1 заралии, а пръскащият се по шевовете стадион ще остане завинаги в историята на родния футбол като мач най-голямо стълпотворение от запалянковци. 2. Рекордът за най-голяма гостуваща публика също принадлежи на "Локомотив Пловдив". През 1983 г. отборът влиза в "А" група след бараж-квалификация в София срещу "Осъм" (Ловеч). Черно-белите бият с 2:1 след продължения и голове на Аян Садъков и Едуард Ераносян. Близо 40 000 (!) запалянковци от Пловдив окупират софийския стадион "Васил Левски". Това е абсолютният рекорд за гостуваща публика и то поставен в "Б" група! Това е само поредното доказателство за създадения образ на локо-публиката като най-вярна в страната. Неописуема гледка представлява връщането от София до Пловдив по автомагистрала Тракия - огромни, километрови колони от всевъзможни МПС-та с надути клаксони, шум, еуфория до небето.Край точка по въпроса!И повече не се мерете със нас.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Сигорно не вие е лесно,жълти мисирки.Повече да мразите пловдивскит любимец от колкото да си обичате СопотЪ! Малките путяфисти си представям с какви комплекси се възпитават .хихихи.Вечно да си,втори ! не ви е лесно!
+2
 
 
Всички жълти селяни които са писали в темата за отбора на Пловдив, показват, че мразят повече великия Локомотив, от колкото да си обичат тяхното новосформирано сдружение. Комплексари !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: