Марица играе евромача си в събота, волейболистките заминаха за Габрово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:07 / 07.10.2010
909
Волейболистките на Марица (Пловдив) заминаха тази сутрин за Габрово, където ще изкарат няколкодневен подготвителен лагер преди участието им в европейските клубни турнири за "Чалъндж къп" срещу кипърския "Аполон". В клубния автобус се качи група от 17 състезателки, които ще бъдат на разположение на старши треньора Иван Петков. Маричанки играят срещу Аполон в събота, 9 октомври от 16 часа. Датата на двубоя бе сменена по-рано тази седмица.

Маричанки ще тренират двуразово в местната спортна зала "Орловец", където в неделя от 16 часа е евромачът им срещу волейтима от Лимасол.

Ръководството на пловдивчанки реши отборът по-рано да тръгне за Габрово и да потренира там, за да може по-лесно на се адаптира и свикне с обстановката и условията в местната спортна зала.

Довечера "Марица" среща настоящите шампионки на страната - ЦСКА, в поредна контрола между двата тима. Мачът срещу армейките, които също се готвят за участие в евротурнирите, е от 18 часа в спортна зала "Орловец".

Преди няколко дни жълто-сините от Пловдив треснаха с 3:2 като гостенки в София ЦСКА. Сега шампионките на страната - ЦСКА, се стягат за реванш, маричанки пък се канят за втора поредна победа над червените.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).