ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо победи с 4:1 Пирин 2001 при юношите-младша
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:14 / 06.10.2010Коментари (5)1359
© LPortala.net
Юношите-младша възраст на Локо постигнаха победа в първенството на Елитната юношеска група. Възпитаниците на старши-треньора Красимир Димитров не срещнаха особени проблеми и победиха днес тима на Пирин 2001 с 4:1, в мач от деветия кръг. На тежкия терен на "Кошарата", под кротък дъжд и сравнително малко публика, "черно-белите" поведоха с 3:0 още до 23-ата минута, а до края можеха да направят победата си още по-убедителна.

Още в 4-ата минута Мартин Кехайов центрира остро от ъглов удар, вратарят на благоевградчани подцени мократа топка и я изпусна зад гол-линията си за 1:0. Две минути по-късно Йордан Пенев изведе Станислав Йорданов в отлична позиция. Бързакът не падна след закъснял шпагат на противников състезател и с диагонален удар прати за малко топката малко встрани от вратата. След нови 120 секунди обаче Йорданов не сбърка, като отново получи кълбото от Пенев и този път фронтално срещу Назъров елегантно вкара топката в мрежата му. Срещата се поуспокои и в 23-ата минута от безобиден и ниско по земята изпълнен на фаул от страна на Запрян Запрянов, топката премина през купа от играчи, изненада стража на Пирин и се озова в мрежата за класическото 3:0. 

След почивката се изредиха много повече положения, но паднаха само два гола. В 54-ата минута Георги Римпопов бе несигурен във вратарското поле при центриране от фаул и при добавката капитанът Ибраим Стамболиев не сполучи да намали резултата. Три минути по-късно Станислав Йорданов отново показа бързина и отново отправи силен диагонален удар, отразен от Назъров. Една от най-добрите атаки за пловдивчани бе в 60-ата минута, когато Мартин Кехайов отново демонстрира чудесното си центриране и сложи топката на извисилия се Петър Челебиев, но ударът му бе в обхвата на противниковия страж. Две минути по-късно обаче, Христо Стамов оцени поредното добро центриране на Кехайов и засече от корнер с глава в мрежата на противника за 4:0.

Домакините допуснаха съперника да запише почетен гол в 77-мата минута, когато Римпопов отново увисна след центриране от фаул и резервата Мартин Будин с глава направи загубата за отбора си по-поносима. В последната минута от мача Станислав Йорданов отново изкочи зад защитата на Пирин, потърси елегнатно, но нерезултатно решение, което отново костваше критика от неговия наставник. 

Още тази събота селекцията ще изиграе следващия си републикански мач в първенството, като този път родените през 1994-та юноши ще гостуват на Етрополе.

Източник: LPortala.net






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пак чичо ви Коко ви е наредил да правите голям оувър, съсипахте футбола мрусни фиксатори, само черно тото ви е в главата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: