Ботев с трудна победа като гост на Свиленград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (349)
17:49 / 06.10.2010
23383
Ботев Пловдив постигна трудна победа над Свиленград като гост в мач, игран в Чирпан, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Канарчетата" победиха с 2:1, след като домакините бяха повели с далечен удар още в началото на срещата. Головете за Ботев отбелязаха Атанас Курдов и Иван Площаков.

"Домакините" от Свиленград, които пожелаха срещата да се играе в Чирпан, поведоха с гол още във втората минута. Далечен изстрел излъга вратаря Петър Стоичков за 1:0. В 18-ата минута все пак Ботев върна попадението. Васил Гуджев центрира в наказателното поле на Свиленград и Атанас Курдов се извиси над всички и вкара за 1:1.

Голмайсторът Курдов имаше още една добра възможност преди края на полувремето. Той успя да напредне в половината на Свиленград, но в последния момент преди да стреля към вратата на съперника, защитник изби топката в корнер, от който не последва нищо интересно.

След почивката отново "жълто-черните" владееха инициативата в срещата, но двубоят не се отличаваше с много футболни качества, поради тежкия наводнен терен. Все пак Ботев успя да стигне до победно попадение - автор на гола бе влезлият като резерва Иван Площаков в 69-ата минута. До края на срещата още на два пъти с гола се размина Атанас Курдов.


Виж коментарите (349)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).