Наследството на Христолов продължава да тежи на Ботев, KIA отказват

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (118)
18:58 / 01.10.2010
16380
Наследството на Димитър Христолов продължава да тежи на обновения Ботев, въпреки откъсването на тима от акционерното дружество на бизнесмена. До края на септември месец се очакваше окончателен отговор от автомобилния гигант KIA Motors относно поставянето на логото на фирмата върху фланелките на тима. Потвърждение от тях обаче до днес няма. Plovdiv24.bg научи, че от KIA са потърсили в интернет информация за Ботев, но са попаднали на скандалната история от 1994-а година, когато Димитър Христолов, тогава само преводач в отбора, се опита да подкупи делегата на срещата Ботев - Олимпиакос. Това се оказало и една от основните причини KIA да не пожелаят да сложат логото си на "жълто-черните" екипи.

"Все още нямаме отговор от KIA. Дори обаче да не сложим тяхното лого, очакваме друга сериозна фирма да ни спонсорира", потвърди за Plovdiv24.bg старши-треньорът и председател на Управителния съвет на Ботев Марин Бакалов. На въпрос дали става въпрос за някой от другите два основни спонсора на тима - банка или застрахователно дружество, Бакалов заяви: "За сега не искам да коментирам, но има друга сериозна фирма, която иска да си сложи логото на нашите фланелки. В момента за нас най-важното е, че всичко с финансирането е наред и се плаща навреме."


Виж коментарите (118)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).