Антон Генов свири Миньор - Локо Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
18:11 / 28.09.2010
2994
Скандалният Антон Генов ще свири битката между Миньор Перник и Локомотив Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той бе избран на заседание на съдийската комисия днес. Помощници ще му бъдат Николай Ангелов и Веселин Мишев, а четвърти съдия е Георги Игнатов от София.

За последните две години Генов, който загуби доверието като класен арбитър, е свирил две срещи на "смърфовете" в шампионата - равенството като гост на Сливен 1:1 и загубата също като гост от Спортист Своге с 1:2.

Антон Генов обаче остава в паметта на "черно-белите" със скандалното си съдийство в мача за Купата срещу Калиакра в Каварна преди 2 години, когато тенденциозно подпираше домакините, а след края на двубоя бе заснет на една маса във варненско заведение заедно с тогавашния треньор на каварненци и Вили Вуцов. Няколко месеца по-късно той свири скандално и в мач с Черно Море във Варна.


Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).