ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортното отстрани Локо за Купата при децата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:22 / 23.09.2010Коментари (2)1319
© LPortala.net
Рулетката на дузпите изхвърли и вторият  юношески представител на Локомотив в турнира за купата на БФС. След като миналата седмица паднаха от Ботев в Катуница, децата водени от Асен Чотров загубиха и от УФК "Васил Левски" след изпълнение на дузпи, до които се стигна при равенство 1:1 в редовното време.

Срещата премина равностойно, като през вторите 35 минути "черно-белите" могат да съжаляват повече за изпуснатата победа. Първата част ще се запомни с пропуски на Йосиф Табаков в жълт екип, с какъвто играят момчетата от Спортното, и греда на Кристиян Димитров за "смърфовете". В тази 30-та минута бе организирана най-добрата атака в мача, която започна от капитана Йелръдай Али, премина вляво към Кристиян Христов, който с перфектно центриране сложи топката на адаша си, който стреля, но вратаря Петров отклони в гредата.

Второто полувреме започна ужасно за домакините, след като вратарят Асен Буздрев не изпълни добре аут, топката се озова в краката на Йосиф Табаков, който бе задължен да открие резултата. Голът мотивира децата на Локомотив и те организираха редица атака към противниковата врата. В 57-мата минута след перфектно извеждащо подаване на Христов, Митко Жеков се озова в изгодна позиция и с диагонален шут прати топката в долния ляв ъгъл на вратаря Петров. Жеков пропусна от идентична ситуация малко преди края на редовното време, но тогава точността му изневери. Капитанът Йълдарай Али също затрудни стража на Спортното с добро изпълнение на фаул от над 25 метра, но Петров внимаваше и улови.

При дузпите двата отбора изпълниха девет точни изпълнения, но при поредния наказателен удар един от най-добрите на терена Кристиян Христов нямаше късмет и вратарят улови добрия му шут. За "черно-белите" точни бяха последователно Али, Ники Пенчев, Артурович и Митко Жеков. За съперника в жълт екип не сбъркаха Табаков, Тютюнджиев, Атанас Стоянов, Павел Димчев и Росен Падарев. Стражът на "смърфовете" Асен Буздрев определено можеше да реагира по-добре на някои от слабите изпълнение на противника, с което да върне интригата и дори да стане герой за своите.

В петък ще играе и третия отбор на Локо в този турнир. Младежите на Стойчо Драмов (родени през 1995-та година) ще гостуват на Векта.

Източник: LPortala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това си е Ботев,но с друго име преди ги водише Пепо Пенчев.
+3
 
 
Жалко, нещо куца в ДЮШ на Локото - децата падат от Спортното училище, юношите - от Спартак... Оправяйте се, мои съграждани - издигнете нивото на школата си ДНЕС, за да берете плодове УТРЕ! Но най-вече наблегнете на представителния отбор - от него искам ако не шампионска титла, поне сребро или бронз, както и финал за Купата! Напред, Пловдив! Догодина и Спартак в А група, по-догодина - и Ботев, а след тях - и Марица, и Брестник!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Национал на Левски преди гостуването на Локо: Хубаво е да се върнеш обратно!
Ботев и Локо с общо 5 номинации в анкетата "Футболист на футболистите"
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: