Марин Бакалов: Разликата в класите бе огромна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
19:30 / 19.09.2010
5578
"Разликата в класите между Ботев и Тунджа Ямбол бе огромна, няма нужда от коментар. Все пак трябва да ги поздравим, че имаха кураж да дойдат и да играят на стадион Христо Ботев. Ние играхме този мач с нормална настройка, без да се отпускаме от по-ниската класа на съперника. Все пак дадох почивка на някои от основните футболисти, защото ни се събира тежък цикъл сряда-неделя", това заяви на пресконференцията след края на срещата с Тунджа Ямбол старши-треньорът на Ботев Марин Бакалов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Доволен съм от старанието на момчетата. Атанас Курдов го смених, защото той от доста време има проблеми с бедрото и искаме да го запазим за важните мачове. Светослав Асенов също бе извън състава, защото вчера го ухапа оса и получи сериозна алергична реакция. Иван Площаков пък излезе, защото му причерня нещо - предполагам му е паднало кръвното", каза още Бакалов.

"При положение, че почти по същото време се игра мача Манчестър Юнайтед - Ливърпул трябва да признаем голямата посещаемост на стадиона. Всички в отбора се възхищаваме на атмосферата, която феновете създават и на това, че всичко минава без инциденти. Сигурно имаме най-голямата посещаемост от всички отбори в "А" и "Б" групите", изказа мнението си и за привържениците на Ботев старши-треньора на "канарчетата".

Марин Бакалов уточни и програмата за Купата, според която следва гостуване на Тракия (Стамболийски). След този мач "канарчетата" са домакин на Димитровград в последния регионален кръг, след който вече се включват отборите от "Б" групите.


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).